reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Niewiem ile bede tam wole troche wiecej miec poco ma do mnie maz caly czas jeździć tym bardziej ze nie jest az tak blisko twn szpital[emoji16]
W sumie to dużo tych pampersów bierzesz. Ja całej paczki nie pakowałam bo raczej chce ograniczyć ilość rzeczy tych jednorazowych żeby wszystko zużyć na miejscu i nie przywozić szpitalnych zarazków do domu.

reklama
Ja właśnie zawiozła męża do pracy i przejechałam się na schodach ;D nogi mi się rozjechały w polszpagat i moje pachwiny mega to odczuły... dobrze ze nie było wywrotki ;D
Cale szczęście, ze nie było wywrotki!!! Ja to czuje sie jakbym miała urodzic 😂😂😂 ale jak juz mnie to boli to chyva nie chce znać prawdziwego bólu 😂

Cale szczęście, ze nie było wywrotki!!! Ja to czuje sie jakbym miała urodzic 😂😂😂 ale jak juz mnie to boli to chyva nie chce znać prawdziwego bólu 😂
Dobrze będzie !:D teraz to już nie ma innego wyjścia żeby urodzić ;p przyjdzie pora i nie będzie że boli :D
Mnie też to trochę przeraża ale jakoś próbuje się pozytywnie nastawić na ten dzień :D

Ja z jednej strony mega boję się porodu, bólu, tego że sobie nie poradzę, że coś pójdzie nie tak chociaż staram się nastawić pozytywnie do tego wszystkiego. A z drugiej strony ten ostatni miesiąc, dwa są mega ciężkie dla mnie. Chyba najcięższe patrząc na cały okres ciąży. I już jestem mocno zmęczona tymi wszystkimi dolegliwościami więc z drugiej strony to czekam na to aż zacznie się coś dziać

reklama
Do góry