Może tak być Spokojnie. Wszystko uciska, rozciąga się itd. W razie czego fizjo pomoże po porodzieDziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialam masakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
No to tym bardziej nie masz się czym przejmować, tak jak dziewczyny piszą, dziecko uciska i to dlatego [emoji6]
Ja w ogóle nie miałam takiego problemu poprzednio. Po ciazy tez nic i normalnie jestem w szoku.
MimiiMalwina
Piękny brzusiooMi brzuch rośnie w ciągu paru godzin mam wrażenie
MimiiMalwina
Kochana nie przejmuj się po porodzie zrzucisz zbędne kg. Nie będzie czasu jeśćJaki maluszek To ja mam dzisiaj 33+4, a miesiąc temu mój ważył już 1660g
Ja uczucia ciężkich nóg na szczęście nie mam, w ogóle woda rzadko mi się na szczęście zatrzymuje, może dlatego, że staram się pić dużo wody Ale ogólnie mam wrażenie jakbym wszędzie przytyła, nie tylko w brzuchu i strasznie mnie to dołuje Na pewno poza brzuchem przytyłam, bo cudów nie ma (już 13kg na plusie), ale pocieszam się, że może nie aż tyle, ile widzę w lustrze
Oj 62kg jak ja bym chciała tyle poza ciążą ważyć! Dla mnie waga ideał
Ja przed ciaza wazylam 55 kg wzrost 172 A teraz 64 jak z bicza strzelilo i czuje się jak kluska aleee podoba mi się mój brzusiooo
MimiiMalwina
Przecież pięknie wyglądasz jaki cudowny brzusiooo❤❤ jak ja uwielbiam kobiety w ciążyNic Ci kochana poza brzuchem nie urosło! Jejku jakbym chciała mieć takie filigranowe rączki i nóżki! Ale niestety nie ta budowa, choćbym schudła nie wiem ile, ramiona i uda zawsze masywne
Takie o:
MimiiMalwina
Góra 24 bym Ci dalaHaha zgaduj ja starsza pewnie jeszcze od Ciebie jestem. Mlodo wygladam to wiem
MimiiMalwina
Ojoooo jaki brzuuusio który tydzień??A to moj bebzun wy to macie malutkie brzuszki
MimiiMalwina
Dziewczyny mam pytanie. Dla maluszka co wybralyscie kocyk, otulacz, rożek,pościel z wypełnieniem czy kołderką z podszewką? głupie pytanie ale ja serio jestem zielona w tych sprawach
34+1Ojoooo jaki brzuuusio który tydzień??
reklama
Do szpitala wzielam kocyk bo i tak dziecko zawijaja w mumie. W domu rożek mam albo bede zwiazywac w mumie raczej nie używa sie dla takich maluchow kolderekDziewczyny mam pytanie. Dla maluszka co wybralyscie kocyk, otulacz, rożek,pościel z wypełnieniem czy kołderką z podszewką? głupie pytanie ale ja serio jestem zielona w tych sprawach