reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja zapłaciłam 150 zł. A u Was? A wizyty u prowadzącej kontrolne teraz 100 zł. Chyba, że miałam np cytologie to płaciłam 30 zł czy tam 40 zł więcej. Bo moja prowadząca usg nie robi.Ile u Was takie badanie kosztuje
Sylwia99
Tylko moja siostra miała SN i wszystko ok było i szybko dość wyszła.Nie zawsze tak szybko wypuszczaja wiem bo juz 3 cc bede miala typowo 3doby na 4dzien wypuszczaja jak wszystko ok jest...zalezy od szpitala
Ewq9
Mi 59 [emoji33]
Zostały mi 65 dni do porodu! Nie wiem kiedy to minęło [emoji3][emoji3][emoji3]
kwiatek250
A mnie wczoraj wieczorem tak bardzo zaczął twardnieć brzuch, że obawiam się, że nawet do usg 22 grudnia nie dociągnę. Za dużo tego bylo. Dzis jak mnie znowu rak złapie to na urgence pobiegnę.
Maluszek001
Zdarza się, ale wtedy przekręcam się zaraz na bok. Kiedyś przeczytałam że jak w brzuszku jest dziewczynka to mamie jest wygodniej spać na prawym boku, a jak jest chłopiec to wygodniej na lewym. Nie wiem ile w tym prawdy, ale u mnie się sprawdza. Najwygodniej mi na prawym, a przed ciąża to zawsze na lewym boku spałamHej dziewczyny. Czy budzicie sie czasami w nocy na plecach ?
Maluszek001
U mnie jeszcze 68 a teraz to dopiero szybko minie! zaraz święta, sylwester, potem ostatnie przygotowania i ani się obejrzymy a już dzidziusie z nami będąZostały mi 65 dni do porodu! Nie wiem kiedy to minęło
No musisz jechac jak cos sie bedzie działo. Trzymam kciuki, żeby nic sie nie wydarzyło!!!A mnie wczoraj wieczorem tak bardzo zaczął twardnieć brzuch, że obawiam się, że nawet do usg 22 grudnia nie dociągnę. Za dużo tego bylo. Dzis jak mnie znowu rak złapie to na urgence pobiegnę.
Sylwia99
U mnie 70Mi 59 [emoji33]
reklama
Paola_89
To nie dobrze, oby jednak mała wytrzymała jak najdłużej w brzyszku, w końcu każdy dzień się liczy trzymam mocno kciuki za Was i žebyś jednak wytrwała do tego usg i nawet dłużej ❤A mnie wczoraj wieczorem tak bardzo zaczął twardnieć brzuch, że obawiam się, że nawet do usg 22 grudnia nie dociągnę. Za dużo tego bylo. Dzis jak mnie znowu rak złapie to na urgence pobiegnę.