reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak, a cos w tym złego jest? Nie można??? Ja to śpię nawet trochs na brzuchu.. Mnie najgorzej w nocy budzi skurcz nogi jak sie przewracam w lozku 😥dzisiaj to myslalam ze umre z bólu
No słyszałam ze najmniej korzystną pozycja jest spanie na plecach. Najlepiej na lewym boku . Ale to wrecz niewykonalne sie nie przekręcić w nocy na plecy.
Oj, a magnez bierzesz ?

Hej dziewczyny. Czy budzicie sie czasami w nocy na plecach ?
Ja się raczej w ogóle w nocy nie budzę - albo śpię jak zabita, że nawet ostatnio na siku nie wstaję albo całą noc zasnąć nie mogę. Co do pleców to raczej wątpię, żebym w ogóle spała na plecach, bo ja tylko na boku zasnę, więc albo jeden albo drugi boczek (tak wiem - lewy lepszy, ale ja śpię na obu zamiennie) ;)

tutaj fajny artykuł o tym od mamy ginekolog:

No słyszałam ze najmniej korzystną pozycja jest spanie na plecach. Najlepiej na lewym boku . Ale to wrecz niewykonalne sie nie przekręcić w nocy na plecy.
Oj, a magnez bierzesz ?
Ja akurat lubie bardziej prawy bok😂ale spie najczęściej na bokach ale budze się na plecach i sie przekracam 😀biore magnez ale chyva musze brac 2 tabletki bo mnie te skurcze wykończą

reklama
Ja się raczej w ogóle w nocy nie budzę - albo śpię jak zabita, że nawet ostatnio na siku nie wstaję albo całą noc zasnąć nie mogę. Co do pleców to raczej wątpię, żebym w ogóle spała na plecach, bo ja tylko na boku zasnę, więc albo jeden albo drugi boczek (tak wiem - lewy lepszy, ale ja śpię na obu zamiennie) ;)
No tak kazdy inaczej😁

Do góry