marta18691
Fanka BB :)
Nie robilamElegancko Ja mam przed świętami wizytę odrazu zrobię trzecie badanie prenatalne. Robiłaś już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robilamElegancko Ja mam przed świętami wizytę odrazu zrobię trzecie badanie prenatalne. Robiłaś już?
Ale ma piękne pełne usta Twój maluszek śliczne zdjęcieZobacz załącznik 1212701
udało się załapać przynajmniej tak położenie podłużne główkowe i prawidłowe spektrum przepływów tętniczych (t. Pępowinowa t.ś.m) tak mam napisane łożysko na ścianie przedniej macicy.
Po mnie i po narzeczonym akurat mamy pełniejsze we dwoje jakoś w miarę się udało, już wątpiłam, że nie uda się załapaćAle ma piękne pełne usta Twój maluszek śliczne zdjęcie
Kochana już niedługo. Dasz radę, już tyle wytrzymałaśHej dziewczyny. My jeszcze do niedzieli w izolacji. Odpoczywamy ile możemy ale moja psychika już niestety nie funkcjonuje tak jak powinna. Za dużo stresu i nerw. Na maleństwie myślę że też się to odbija bo brzuch twardnieje i niepokoi też to.
Powoli zaczynam sobie wmawiać objawy których nie ma, bać się że coś się wydarzy przed końcem izolacji i zamkną mnie na dłużej. A tego bym psychicznie już nie pociągnęła... Cała ta sytuacja mnie powoli przerasta.Kochana już niedługo. Dasz radę, już tyle wytrzymałaś
Wiem, że ciężko ale takie myślenie pogarsza tylko sytuację.. Myśl o dzidzi, że już zaraz wyjdziesz, pójdziesz na wizytęPowoli zaczynam sobie wmawiać objawy których nie ma, bać się że coś się wydarzy przed końcem izolacji i zamkną mnie na dłużej. A tego bym psychicznie już nie pociągnęła... Cała ta sytuacja mnie powoli przerasta.
Wiem wiem. Właśnie wszyscy kazali mi myśleć pozytywnie, zająć czymś głowę ale niestety taki już człowiek jest ze jak za dużo stresu i nerw na raz to moja psychika od razu pokazuje że jest za mocno obciążona.Wiem, że ciężko ale takie myślenie pogarsza tylko sytuację.. Myśl o dzidzi, że już zaraz wyjdziesz, pójdziesz na wizytę
Pomysl sobie, ze to tylko 10 dni... Kobiety leżą 4 miesiące. Ty mozess chodzic sobie po mieszkaniu, skladac segregować. Gotowac takze uszy do góry!Wiem wiem. Właśnie wszyscy kazali mi myśleć pozytywnie, zająć czymś głowę ale niestety taki już człowiek jest ze jak za dużo stresu i nerw na raz to moja psychika od razu pokazuje że jest za mocno obciążona.
A masz może jakieś drobne rzeczy do zrobienia związane z przygotowaniami dla Maluszka? Może to Ci głowę zajmie wiem tak mamy niestety.Wiem wiem. Właśnie wszyscy kazali mi myśleć pozytywnie, zająć czymś głowę ale niestety taki już człowiek jest ze jak za dużo stresu i nerw na raz to moja psychika od razu pokazuje że jest za mocno obciążona.