Nie niszczą się szybciej ubrania?Powiem tak życia sobie nie wyobrazam juz bez mam 2 lata suszarkę i jakby mi sie zepsuła to biegne nastepnego dnia kupic nowa nawey jakbym miala pozyczyc pieniadze. Dzisiaj już mi sie suszy 2 pranie, teraz wstawilam do prania jeszcze ręczniki wysusze i kosz pusty troche wiecej prądu idzie ale trudno nie muszę suszarki trzymac w domku. A przy dzieciach to taka wygoda.
reklama
Nic mi sie nie zniszczyło jeszcze. Mąż tyje ale mowi ze to suszarka mu kurczy koszulki ja susze wszysyko nie patrze na metki czy mozns czy nie. Dlatego tez duzo rzeczy dla dziecka nie potrzebuje bo poprostu wypiore wyszusze i gotoweNie niszczą się szybciej ubrania?
Ewq9
Fanka BB :)
Rzeczy które dostałam od rodziny wyprałam już z 2 tygodnie temu, a nowe ciuszki prałam w tym tygodniu ( 2 razy) a za prasowanie chce się wziąć w przyszlym nie mam ich na szczęście tak dużo, ale jeszcze dostanę w grudniu od rodziny
Hej dziewczyny kiedy zaczynacie prac i prasować rzeczy dla maluszków?
U nas już 30tc, waga coraz większą, ruszyć się coraz ciężej [emoji14] i zaczynam się zastanawiać kiedy się wziąć za ogarnianie takich rzeczy żeby mieć siłę ale żeby nie było też za wcześnie.
Ewq9
Ja znalazłam coś takiego w książce
Ja planuję zabrać się za to w styczniu, żeby zdążyć przed porodem, a jednocześnie, żeby ubranka nie zdążyły się "zleżeć" haha ale tylko prać będę, po co prasować? Nie cierpię prasować, nawet deski do prasowania nie mam, dla siebie to prasuję tylko jak już naprawdę muszę, a i tak się zawsze potem wygniecie w aucie [emoji38] Bawełnianych ciuszków nie ma sensu za bardzo prasować, bo po praniu zwykle ładnie dochodzą do siebie, jeśli się je oczywiście ładnie wytrzepie na mokro przed powieszeniem, chyba, że jest w tym prasowaniu jakiś inny sens, o którym nie wiem, ale błagam niee! [emoji16]
Ja tylko prasowalam ciuszki przez pierwszy miesiąc później mi jobel przeszedl poJa znalazłam coś takiego w książce Zobacz załącznik 1207101
pol roku zaczelam prac normalnie w Arielu
A jak suszy? Dobrze czy bywa, że musisz powiesić gdzieś, żeby się dosuszyło?Nic mi sie nie zniszczyło jeszcze. Mąż tyje ale mowi ze to suszarka mu kurczy koszulki ja susze wszysyko nie patrze na metki czy mozns czy nie. Dlatego tez duzo rzeczy dla dziecka nie potrzebuje bo poprostu wypiore wyszusze i gotowe
Wszystko mi dosusza. Siostra kurtki zawsze przynosi żeby jej wyszuszyc. Piore poduszki takze ja jestem bardzo zadowolona.A jak suszy? Dobrze czy bywa, że musisz powiesić gdzieś, żeby się dosuszyło?
Ja się w sumie też zdziwiłam, ale jak powiedziała, że przyjdzie, to czemu nie? Przynajmniej się poznamy, zawsze jakoś łatwiej po porodzie będzie, no i planuję ją też o wiele rzeczy podpytać, których nie ma czasu zadać podczas wizyty kontrolnej u lekarza, pewnie coś więcej dowiem się o samym porodzie, połogu i ogarnięciu dzieckaJa to jestem w szoku, ze polozna przychodzi przed porodem bo w sumie nie wiem po co
E tam takie pierdolenie nadtroskliwych matek, to jak z tą gąbką do wanienki Ja nie będę prasować, bo małe prawdopodobieństwo, żeby na tych ubrankach po wypraniu i odleżeniu czaiły się jakieś groźne patogenyJa znalazłam coś takiego w książce Zobacz załącznik 1207101
reklama
sandra0777
Na taki bardzo wyboisty teren warto do Cybexa zamontowac kola terenowe, ale trzeba je osobno dokupic chyba.hmm dlaczego Cybex nie do wiejskich terenów? Mowa o modelu Cybex Priam 2.0