reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Podobno te gąbki to tylko siedlisko bakterii🤷‍♀️ Ja mam po synu zwykłą wanienkę i teraz też się nada😊
Właśnie też mi się tak wydaje, do mycia ciała już od dawna żadnych gąbek ani myjek nie stosuję, ale teściowa się tak zdziwiła, że gołą wanienkę mamy, że myślałam, że to konieczne - różnica pokoleń chyba 😂 Chociaż między mną, a przyszłą teściową to zaledwie kilkanaście lat różnicy 😯

reklama
Poczytaj sobis o tych gąbkach do wanienki jakie to siedlisko zarazek. Lepiej bez niczego 😁
No i super, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, żeby robić po swojemu! Jak już pisałam wyżej, już od dawna do mycia nie używam żadnych gąbek, to logiczne byłoby też dziecku nie kupować, ale myślałam, że bez tego to wanienka jest jakaś niepełnowartościowa, taką akcję teściowa zrobiła z ta gąbką 😆

No i super, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, żeby robić po swojemu! Jak już pisałam wyżej, już od dawna do mycia nie używam żadnych gąbek, to logiczne byłoby też dziecku nie kupować, ale myślałam, że bez tego to wanienka jest jakaś niepełnowartościowa, taką akcję teściowa zrobiła z ta gąbką 😆
Noo, ja to w umywalce mylam ile razy i mi wygodnie bylo 😁ja kapalam dziecko codzinnie a teraz mowia ze raz na tydzien 😂ale ja chcialam wyrobić rytm dnia, ze kąpiel znaczy sen 😁

Załączniki

• Screenshot_20201124_215446_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201124_215446_com.android.chrome.jpg
    372,9 KB · Wyświetleń: 41
Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów😍, strasznie fajne uczucie to musi być.

reklama
Hej, a dlaczego mało prawdopodobne? [emoji6]
Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów[emoji7], strasznie fajne uczucie to musi być.

Do góry