MimiiMalwina
Fanka BB :)
Dziewczyny jaką wanienke kupujecie ?
Ze stojakiem i wkładem czy zwykła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZwykłaDziewczyny jaką wanienke kupujecie ?
To faktycznie szybko, na spontanie chyba jednak najlepiejNo mi tak ktos doradzil i tak zrobiliśmy malo roboty a spokojniejsza glowatez w ciazy nie braliśmy slubu, dopiero wzięliśmy spontanicznie rok temu we wrześniu, w 4 miesiące przygotowaliśmy slub na 90 osob. Bylo super, na spontanie każdy sie zastanawiał jak tak szybko to ogarnęliśmy
![]()
A żelazo suplementujesz? Może od tego. Ja biorę i w ciągu 2 tygodni tylko hemoglobina mi wzrosła (ale w granicach normy), podczas gdy poziom żelaza spadł, erytrocyty prawie bez zmian, więc nie wiem o co chodzi, a teraz biorę już po 2 tabletki tego żelaza, więc za jakiś czas chyba zrobię dodatkowo morfologię, żeby sprawdzić jak ta hemoglobina.Dziewczyny, ja wlasnie po wizycie i dzidzia ma sie dobrze. Wazy 906 gram w 26tc1d. Wyszla mi w badaniach wysoka hemoglobina-ktoras tak miala? Podobno to dziwne ale do obserwacji cisnienie, bo powoduje ryzyko nadcisnienia.
Ja kupiłam wanienkę w Ikei, dokupię do tego jeszcze jakąś gąbkę do środka - nie wiem jeszcze za bardzo o co chodzi, ale teściowa się dziwiła, że mamy wanienkę bez gąbki w środku, że w ogóle takie teraz sprzedają, podczas gdy ja nie wiedziałam, że są w ogóle jakieś opcje do wyboruDziewczyny jaką wanienke kupujecie ?
Podobno te gąbki to tylko siedlisko bakteriiJa kupiłam wanienkę w Ikei, dokupię do tego jeszcze jakąś gąbkę do środka - nie wiem jeszcze za bardzo o co chodzi, ale teściowa się dziwiła, że mamy wanienkę bez gąbki w środku, że w ogóle takie teraz sprzedają, podczas gdy ja nie wiedziałam, że są w ogóle jakieś opcje do wyboru![]()
Poczytaj sobis o tych gąbkach do wanienki jakie to siedlisko zarazek. Lepiej bez niczegoJa kupiłam wanienkę w Ikei, dokupię do tego jeszcze jakąś gąbkę do środka - nie wiem jeszcze za bardzo o co chodzi, ale teściowa się dziwiła, że mamy wanienkę bez gąbki w środku, że w ogóle takie teraz sprzedają, podczas gdy ja nie wiedziałam, że są w ogóle jakieś opcje do wyboru![]()
A ktoś miał bądź zakupił taką?![]()
WANIENKA 102 ODPŁYW TERMOMETR STOJAK FOTELIK Tega
Kup teraz na Allegro.pl za 170,28 zł - WANIENKA 102 ODPŁYW TERMOMETR STOJAK FOTELIK Tega (7261958592). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl