Sylwia99
Fanka BB :)
O super gratuluję!!!Ja właśnie po wizycie też nie czuję ruchów a maleństwo tak kopie, że szok...bedzie chłopak i waży 398 gram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super gratuluję!!!Ja właśnie po wizycie też nie czuję ruchów a maleństwo tak kopie, że szok...bedzie chłopak i waży 398 gram
U mnie dziewczynka, na 200%, 20+4 i 375g. wszystko jest dobrzePewnie napisze dziękuję ❤
Dziewczyny pomocy!
Bije się z myślą o wzięciu kredytu na własne lokum. Cały myk w tym że żeby wziąć kredyt w banku będąc w ciąży trzeba zrezygnować z urlopu rodzicielskiego.
W tej sytuacji wychodzi na to że musiałabym zostawić dziecko w wieku 5miesiecy obcej osobie pod opieką. Czy wy byście swoje maluchy w takim wieku zostawiły? Czy przeczekać macierzyński i rodzicielski i załatwiać sprawę na spokojnie za rok.? Doradźcie.
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Podjęliśmy decyzję że zostaje z naszą kruszynka jak najdłużej będę mogła. A na lokum jeszcze jest czas. Będziemy czerpać z początków z maluchem jak najwięcej QUOTE]
Ale mnie gin powiedziała że 99 dziewczynka i na połówkowym mi potwierdzi mam już imię... Ale łatwo nie było. Mam syna i w sumie skrycie chciałam drugiego i imię łatwiej wybrać a tu baba!
Super gratulujęU mnie dziewczynka, na 200%, 20+4 i 375g. wszystko jest dobrze
U mnie będzie IgnacyJakie imiona planujecie dać swoim maluchom?
Jakie imiona planujecie dać swoim maluchom?