Olcia2052
Fanka BB :)
Wysłałam jeszcze razZaraz zerknę. Może coś przeoczyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysłałam jeszcze razZaraz zerknę. Może coś przeoczyłam
Mi też się strasznie nudzi . ,zauważyłam że jak jestem w pracy to mnie brzuch I jajniki bardziej bolą A jak wypoczywam to jest spokojniejDziewczyny tak mi się dłuży dzisiaj czas. W sobotę jadę na betę i już nie mogę się doczekać co tam wyjdzie.
U mnie to samo. W pracy stojąc i pracując źle się czuję. Robi mi się niedobrze. A dzisiaj gdy jestem w domu nic mi nie dolegaMi też się strasznie nudzi . ,zauważyłam że jak jestem w pracy to mnie brzuch I jajniki bardziej bolą A jak wypoczywam to jest spokojniej
Identycznie mamU mnie to samo. W pracy stojąc i pracując źle się czuję. Robi mi się niedobrze. A dzisiaj gdy jestem w domu nic mi nie dolega
Masakra. A najgorsze żeby robić tak żeby inni nie widzieli jednak ze coś mi tam jest. Bo po co mają jeszcze teraz wiedziec..Identycznie mam
Ja dziś powiedziałam mamie I siostrze. W pracy powiem dopiero po wizycie lekarskiej Albo wcześniej bo nie czuje się dobrze i ciężko mi wytrzymać te 8 godzinMasakra. A najgorsze żeby robić tak żeby inni nie widzieli jednak ze coś mi tam jest. Bo po co mają jeszcze teraz wiedziec..
Ja czekam do wizyty . Kiedy masz lekarza? Może od razu ić na l4. Po co masz się męczyć w pracy.Ja dziś powiedziałam mamie I siostrze. W pracy powiem dopiero po wizycie lekarskiej Albo wcześniej bo nie czuje się dobrze i ciężko mi wytrzymać te 8 godzin
18.06 mam wizytę I czekam jak na szpilkachJa czekam do wizyty . Kiedy masz lekarza? Może od razu ić na l4. Po co masz się męczyć w pracy.
18.06 mam wizytę I czekam jak na szpilkach