My od wczoraj nad jeziorem od 10 rano do 20 na dworze hanka w życiu taka brudna nie hylaU nas to samo, jak wyszłyśmy na dwór o 11 to wróciłyśmy o 18
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Tylko, że Ida jeszcze wszystko na kolanach eksplorujeMy od wczoraj nad jeziorem od 10 rano do 20 na dworze hanka w życiu taka brudna nie hyla
Ja szczerze wole na dworze niż w domu. Place zabaw, chodzenie kolo wozka. Oglądanie zwierzątek i czas leciCo wy z tymi dziećmi robicie, na tym dworze my byliśmy godzinę I nuda
marta18691
Michalina_25
wysoki chłopczyk chodzi juz?Mój też się fajnie bawił na podwórku
Maluszek001
To u nas odwrotnie - w domu nuda też całe dnie na dworze spędzamy. Plac zabaw, rowery, spaceryCo wy z tymi dziećmi robicie, na tym dworze my byliśmy godzinę I nuda
marta18691
Jeszcze nie boi się jakoś jest ruchliwy za ręce dużo chodzi i przy meblachwysoki chłopczyk chodzi juz?
reklama
marta18691
Przykro mi...aż tak źle jestDziewczyny muszę się z wami pożegnać. Wyprowadziłam się z domu I muszę się w pelni skupić na dziecku, znaleźć jakąś pracę i ogarnąć całe finanse i wiele innych rzeczy.
Dziękuję za ten czas z wami, wiele razy mi pomogłyście, ale nie jestem wstanie tu dłużej być, jestem w totalnej rozsypce, a widok szczęśliwych rodzin jeszcze bardziej mnie rozsypuje na małe kawałki.