reklama
Ty piracie drogowy jaka kochana mamaJa majówkę zaczęłam od mandatu mój pierwszy od 12 lat... chciałam szybko przejechać póki mały siedział cicho i taka niespodzianka. Mąż się nabija, moja mama się popłakała, że przez nią bo jechałam do niej pomoc jej w ogordzie
U nas dzi taka piękna pogoda ze siedziałyśmy z młodą na dworze 2h ;p wstala dzis o 5.20 wiec dzien zapowiada się dlugi a jeszczezakupy przed nami bo za tydzień impreza a matka nie ma się w co ubrac ;p
Mloda zalicza wlasnie druga drzemke, wstanie i jedziemy do galerii. A matka zamiast odpocząć to stoi q garach i obiad robi ;D
Mloda zalicza wlasnie druga drzemke, wstanie i jedziemy do galerii. A matka zamiast odpocząć to stoi q garach i obiad robi ;D
marta18691
Fanka BB :)
To szwagier męża Zaliczyl 10pkt i 1500zlJa majówkę zaczęłam od mandatu mój pierwszy od 12 lat... chciałam szybko przejechać póki mały siedział cicho i taka niespodzianka. Mąż się nabija, moja mama się popłakała, że przez nią bo jechałam do niej pomoc jej w ogordzie
Sylwia99
Taki mamy zamiar. DziękujęBiedna Lena i biedni Wy. A powrót jeszcze przed Wami. Nie mam pojęcia jak to można wyjaśnić naukowo (pewnie nie można), ale włóżcie jej do pępka troszkę waty i zaklejcie plastrem w drodze powrotnej. Pracuję w przedszkolu i dzieciaki mające chorobę lokomocyjną zawsze miały robiony taki "zabieg" przez pielęgniarkę w autokarze podczas wycieczki i naprawdę było ok.
A teraz bawcie się dobrze
Michalina_25
U nas przy antybiotyku pojawiła sie biegunka, dupsko czerwone i w kolko zmiana pampersow
reklama
Mikstura
U nas to samo, jak wyszłyśmy na dwór o 11 to wróciłyśmy o 18U nas dzis tak pięknie ze caly dzien na dworze. Wkoncu zdrowe możemy wyjsc nadwor. Mloda padła ze zmęczenia a my ze starym korzystamy.
Jutro do pracy a od środy mloda wraca do dzieci