Ja dostalam dopiero 2miesiace po odstawieniuDziewczyny czy któraś z was nie dostała jeszcze okresu? Czy tylko ja jestem takim fenomenem
reklama
MyjemyDziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
U nas byl taki etap jak nie chodzila i czesto jak ją bralam na rece to cos przeskakiwalo. Teraz juz sie tak nie dzieje. Ja bym zapytala przy najblizszej wizycie pediatrę.ja podpytam na szczepieniu, moze pediatra cos powie.
rosenberg
Fanka BB :)
Myje codziennie rano i wieczorem, tak porządnie, młody nawet sobie daje. Potem oddaje mu szczoteczkę i gmyra trochę sam. I ja często myje w tym samym czasieDziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
rosenberg
Ja jadłam w nocy bardzo długo i to z butelki, piłam herbate........ nawet jeszcze w przedszkolu. Zeby mam mocne i zdrowe. To nie jest wyznacznik. Ogrom dzieci pije pierś w nocy i nie ma z tego tytułu próchnicyU nas i tak się skończy prochnica, bo młody je co godzinę w nocy, więc musiałabym mu caly czas zęby myć;/
rosenberg
Mojemu chrupią barki i palce ale chodzimy do fizjo etc i wszyscy mówią, że to normalne, tak jak u dorosłych, to pęcherzyki powietrzatez przez pewien czas nie zwracałam na to uwagi a teraz jakos sie nakrecilam i szukam po internetach juz sie boje podnosic ze znowu cos chrupnie ale nie widac zeby mu cos bylo, biega, skacze, pełen zycia
Basia piła butle w nocy chyba do 2.5 roku a wszystkie ząbki okej. I smoczka ciągała tylko żadnych herbat itpJa jadłam w nocy bardzo długo i to z butelki, piłam herbate........ nawet jeszcze w przedszkolu. Zeby mam mocne i zdrowe. To nie jest wyznacznik. Ogrom dzieci pije pierś w nocy i nie ma z tego tytułu próchnicy
Byłam na 2 rozmowach. Niestety to nie to. Dzisiaj idę do starej firmy pogadać bo mam dosc siedzenia w domu, chociaż na trochę wrócę póki czegoś nie znajdę. Wkurza mnie brak,, własnej,, gotówki.Tymczasem ja i moje czarne zęby
Ja ledwo zęby wszystkie wyleczyłam i znowu mam z 5 do roboty. Taniej byłoby implanty wstawić
@Święta92 jak poszukiwania pracy?
Maluszek001
My dzisiaj pierwsza noc bez smoczka spała ładnie od 22 do 4.
Od 4 koniec spania, leżała i sobie gadała i od 5 płacz, więc 5.30 wjechało mleko i spała do 8. Jakoś dałyśmy rade chociaż już miałam się poddać
Od 4 koniec spania, leżała i sobie gadała i od 5 płacz, więc 5.30 wjechało mleko i spała do 8. Jakoś dałyśmy rade chociaż już miałam się poddać
reklama
Jedna praca od 3 rano, jako fakturzystka w hurtowni. Myślałam, że będzie od 5 rano więc podziekowaalam. A druga firma zaprosiła mnie na 2 turę, której chyba nie przeszlam takie życie że starym się nie mogę dogadać swoim tez, bo on by chciał żeby wszystko było po staremu, żebym poszla do pracy od 7 do 15, żeby jego życie się nie zmieniło.. A czasami poprostu się tak nie daCiebie chociaż zapraszają. Do mnie nikt nie dzwoni hahaha.
Nie to dla ciebie, czy ty nie spełniałam ich wymagań?