My myjemy codziennie 2x dziennie, raczej tylko w wyjątkowych sytuacjach odpuszczamyDziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Codziennie myjemy, ale niestety bardzo malo efektywnie, bo Mlody tylko sam akceptuje-nie pozwala mi umyc. Ale zasypiamy przy mleku i juz tak idzie spac-wiec jakby nie mylDziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
sandra0777
Teraz ceny spadly bo duzo Ukrainek weszlo na rynek i chetnie zajmuja sie dziecmiBardzo chcialam zeby chodzila do żłobka. Tym bardziej ze ceny opiekunek są maaaasakryczne
sandra0777
My dzisiaj bylismy na Gordonkach pierwszy raz i Kuba ewidentnie ma swoja agende-on nie potrafi powtarzac tego co inni. Bedzie z niego Łobuz
Mikstura
My też na gordonki chodzimyMy dzisiaj bylismy na Gordonkach pierwszy raz i Kuba ewidentnie ma swoja agende-on nie potrafi powtarzac tego co inni. Bedzie z niego Łobuz
Sylwia99
Rano zazwyczaj sama myje, albo ja jak mi da. Ale wieczorem po mleku już my czyścimy ile się da. wyślij i mi, jak możesz.Dziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
Nie, nic takiego się nie dzieje.Mam pytanko. Czy jak podnosicie dzieci to przeskoczy im czasem tak jakby cos w kregoslupie czy w plecach? U mojego malego kilka razy na dzien tak sie dzieje i nie wiem czy isc do ortopedy czy to normalne?
U nas też się to zdarza ale właśnie się zastanawiam czy to kręgosłup czy bardziej mostek. Ale nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.Mam pytanko. Czy jak podnosicie dzieci to przeskoczy im czasem tak jakby cos w kregoslupie czy w plecach? U mojego malego kilka razy na dzien tak sie dzieje i nie wiem czy isc do ortopedy czy to normalne?
Myjemy codziennie rano i wieczorem.Dziewczyny jak u was z myciem zębów u dzieci? myjecie, olewacie?
reklama
Maluszek001
U nas nic takiego nie ma miejscaMam pytanko. Czy jak podnosicie dzieci to przeskoczy im czasem tak jakby cos w kregoslupie czy w plecach? U mojego malego kilka razy na dzien tak sie dzieje i nie wiem czy isc do ortopedy czy to normalne?