U nas Święta z rotawiruskiem więc zero odwiedzin i izolacja w domu na szczęście już wszystko wraca do normy. Z młodym byłam na kroplówkach w nocy z środy na czwartek bo mocno wymiotował. Ale później już było ok więc go zabrałam do domu na własną odpowiedzialność bo nas na święta chcieli w szpitalu zostawić. A dziś poszedł do żłobka a matka w domu przeżywaKobietki, jak tam święta? @ness. Jak tam zdrówko?
reklama
Bardzo chcialam zeby chodzila do żłobka. Tym bardziej ze ceny opiekunek są maaaasakryczneU nas dziewczyny po trzech tygodniach chorób, szpitalu, biegunkach… zaczynamy sie rozglądać za opiekunką Dobiło nas z tym żłobkiem.
Noo niestety właśnie uroki żłobka. Tez bym chciala, żeby Hanka siedziala z dziećmi ale szkoda mi tych wszystkich chorób... Poczekam jeszcze rok i pojdzie szybciej do przedszkola jak Basia. A nianie niestety okropne kosztyBardzo chcialam zeby chodzila do żłobka. Tym bardziej ze ceny opiekunek są maaaasakryczne
rosenberg
Fanka BB :)
Ja dostalam w koncu, właśnie mam drugi albo nawet trzeci? Już nie pamiętam. Ale to przez to że nocne przerwy w karmieniu czasami się wydłużyły.Dziewczyny czy któraś z was nie dostała jeszcze okresu? Czy tylko ja jestem takim fenomenem
W ogóle jak dostałam z powrotem miesiączkę to jestem innym człowiekiem, lepszym. co prawda leje się ze mnie jak z durszlaka przez pierwsze dwa dni no ale coś za coś
Michalina_25
Fanka BB :)
Mam pytanko. Czy jak podnosicie dzieci to przeskoczy im czasem tak jakby cos w kregoslupie czy w plecach? U mojego malego kilka razy na dzien tak sie dzieje i nie wiem czy isc do ortopedy czy to normalne?
reklama
U nas nic nie przeskakuje, chyba że u mnie w rękachMam pytanko. Czy jak podnosicie dzieci to przeskoczy im czasem tak jakby cos w kregoslupie czy w plecach? U mojego malego kilka razy na dzien tak sie dzieje i nie wiem czy isc do ortopedy czy to normalne?