reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Obecnie 38 🙈 i ta ciąża była dla nas duuuża niespodzianką , gdyż już dawno pożegnałam się z pieluchami. Potrzebowałam czasu, aby ochłonąć i oswoić się z tą myślą. Moja Kruszynka jest takim małym cudem i nawet gin był w lekkim szoku.

reklama
Cześć dziewczyny :)
My dzisiaj po wizycie. Wszystko jest na razie w jak najlepszym porządku, USG połówkowe umówione na 30 września. Już nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się kto zagościł w brzuszku i oczywiście czy jest wszystko tak jak powinno być !:) Mam nadzieje że ten czas nam szybciutko zleci :D

Obecnie 38 🙈 i ta ciąża była dla nas duuuża niespodzianką , gdyż już dawno pożegnałam się z pieluchami. Potrzebowałam czasu, aby ochłonąć i oswoić się z tą myślą. Moja Kruszynka jest takim małym cudem i nawet gin był w lekkim szoku.
No to fajnie ja tez mialam niespodzianke z 3 😁przestalismy sie starć przed pandemia a potem jakos samo pyklo😁

Cześć dziewczyny :)
My dzisiaj po wizycie. Wszystko jest na razie w jak najlepszym porządku, USG połówkowe umówione na 30 września. Już nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się kto zagościł w brzuszku i oczywiście czy jest wszystko tak jak powinno być !:) Mam nadzieje że ten czas nam szybciutko zleci :D
W którym dokładnie tygodniu robicie połówkowe ? Ja rozważam 3D lub 4D chyba warto na tym etapie ciąży. Przyznam szczerze, że czuje się jak młoda mamuśka wiele się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży i jestem ze wszystkim do tyłu😉

reklama
W którym dokładnie tygodniu robicie połówkowe ? Ja rozważam 3D lub 4D chyba warto na tym etapie ciąży. Przyznam szczerze, że czuje się jak młoda mamuśka wiele się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży i jestem ze wszystkim do tyłu😉
Nas położna umówiła na połówkowe na 21 tydzień. Nie upierałam się na wcześniejszy termin bo powiedziały, że najlepszy obraz na połówkowym jest po 20 tygodniu. Także trzeba będzie dłużej poczekać:D

Do góry