reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Obecnie 38 🙈 i ta ciąża była dla nas duuuża niespodzianką , gdyż już dawno pożegnałam się z pieluchami. Potrzebowałam czasu, aby ochłonąć i oswoić się z tą myślą. Moja Kruszynka jest takim małym cudem i nawet gin był w lekkim szoku.

reklama
Cześć dziewczyny :)
My dzisiaj po wizycie. Wszystko jest na razie w jak najlepszym porządku, USG połówkowe umówione na 30 września. Już nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się kto zagościł w brzuszku i oczywiście czy jest wszystko tak jak powinno być !:) Mam nadzieje że ten czas nam szybciutko zleci :D

Obecnie 38 🙈 i ta ciąża była dla nas duuuża niespodzianką , gdyż już dawno pożegnałam się z pieluchami. Potrzebowałam czasu, aby ochłonąć i oswoić się z tą myślą. Moja Kruszynka jest takim małym cudem i nawet gin był w lekkim szoku.
No to fajnie ja tez mialam niespodzianke z 3 😁przestalismy sie starć przed pandemia a potem jakos samo pyklo😁

Cześć dziewczyny :)
My dzisiaj po wizycie. Wszystko jest na razie w jak najlepszym porządku, USG połówkowe umówione na 30 września. Już nie możemy się doczekać, żeby dowiedzieć się kto zagościł w brzuszku i oczywiście czy jest wszystko tak jak powinno być !:) Mam nadzieje że ten czas nam szybciutko zleci :D
W którym dokładnie tygodniu robicie połówkowe ? Ja rozważam 3D lub 4D chyba warto na tym etapie ciąży. Przyznam szczerze, że czuje się jak młoda mamuśka wiele się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży i jestem ze wszystkim do tyłu😉

reklama
W którym dokładnie tygodniu robicie połówkowe ? Ja rozważam 3D lub 4D chyba warto na tym etapie ciąży. Przyznam szczerze, że czuje się jak młoda mamuśka wiele się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży i jestem ze wszystkim do tyłu😉
Nas położna umówiła na połówkowe na 21 tydzień. Nie upierałam się na wcześniejszy termin bo powiedziały, że najlepszy obraz na połówkowym jest po 20 tygodniu. Także trzeba będzie dłużej poczekać:D

Do góry