reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny ja osiwieje ;D nie dość że zęby, nie dość że ostry nieżyt nosa to jeszcze dziś wylądowaliśmy u okulisty bo mala ma wirusowe zapalenie spojowek....
Ona jest tak zrażona do ludzi po tych wszystkich chorobach nie ja nie wiem jak ja wrócę za miesiąc do pracy;p

Dziewczyny ja osiwieje ;D nie dość że zęby, nie dość że ostry nieżyt nosa to jeszcze dziś wylądowaliśmy u okulisty bo mala ma wirusowe zapalenie spojowek....
Ona jest tak zrażona do ludzi po tych wszystkich chorobach nie ja nie wiem jak ja wrócę za miesiąc do pracy;p
Mojej siostry maly też zapalnie spojówek. W przedszkolu u basi w jednej grupie panuje też, i dodatkowo bostonka 😥😂

Wczoraj szlam za babka z Ukrainy i słyszę jej rozmowę przez telefon. Ze jej syn na Ukrainie nie chciał przyjechać do Polski ale jednak przyjedzie. Jest niepełnoletni i musi go babcia przywieść. A babcia nie chce bo powiedziała że Polacy to takie same kurwy jak ruskie 😂miałam jej powiedzieć, że to oni kiedyś byli mordercami ale szlam z basia więc się ugryzłam w język 😁😂

Wczoraj szlam za babka z Ukrainy i słyszę jej rozmowę przez telefon. Ze jej syn na Ukrainie nie chciał przyjechać do Polski ale jednak przyjedzie. Jest niepełnoletni i musi go babcia przywieść. A babcia nie chce bo powiedziała że Polacy to takie same kurwy jak ruskie 😂miałam jej powiedzieć, że to oni kiedyś byli mordercami ale szlam z basia więc się ugryzłam w język 😁😂
A chce dodać się u mnie w miesicie duzo ludiz mieszka z Ukrainy. I ogólnie w pracy duzo babek przewija się z Ukrainy, i są nastawienie na początek do nas,, agresywnie,, ale później już jest okej. 3 babki miałyśmy w pracy i super kobietki. Dawalam kosmetyki im albo ciuchy jakieś praktycznie nowe one bardzo się cieszyły zawsze. Wszystko wysyłały do domu. Teraz piszę z jedną jak tam u nich jest, czy czegoś nie potrzebuje czy chce przyjechać. Lecz ona nie zostawi syna a ma już chlopak 18 lat 😥

reklama
A chce dodać się u mnie w miesicie duzo ludiz mieszka z Ukrainy. I ogólnie w pracy duzo babek przewija się z Ukrainy, i są nastawienie na początek do nas,, agresywnie,, ale później już jest okej. 3 babki miałyśmy w pracy i super kobietki. Dawalam kosmetyki im albo ciuchy jakieś praktycznie nowe one bardzo się cieszyły zawsze. Wszystko wysyłały do domu. Teraz piszę z jedną jak tam u nich jest, czy czegoś nie potrzebuje czy chce przyjechać. Lecz ona nie zostawi syna a ma już chlopak 18 lat 😥
Możesz jej przekazać że jeśli udałoby się chłopakowi zapisać na jakąkolwiek uczelnię wyższą w PL i zdobyć status studenta to przejedzie przez granicę
W sumie nie musi byc nawet w PL, w jakimkolwiek kraju poza ua
Edit Teraz ogarnęłam że chodzi o 18 latka to chyba za mało na uczelnię :(

Ostatnia edycja:
Do góry