reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My dzis miałyśmy wizytę u laryngologa. Mloda od wczoraj znow goraczka. Wiec myslalam ze znowu ucho. A tu się okazało ze uszy czyste a mloda znosi tak okropnie zęby. Idą jej wszystkie 4, jedna dwojka i jedna trójka opuchnieta. Laryngolog zdziwiona ze juz rak wszystko na raz. I dlatego mamy problem wkolo z uszami i katarem.
Strasznie boleśnie znosi ząbkowanie

reklama
My dzis miałyśmy wizytę u laryngologa. Mloda od wczoraj znow goraczka. Wiec myslalam ze znowu ucho. A tu się okazało ze uszy czyste a mloda znosi tak okropnie zęby. Idą jej wszystkie 4, jedna dwojka i jedna trójka opuchnieta. Laryngolog zdziwiona ze juz rak wszystko na raz. I dlatego mamy problem wkolo z uszami i katarem.
Strasznie boleśnie znosi ząbkowanie
Bida :(

Jak tam udaly sie imprezki tego weekendu?
My czekamy na swoja w najblizsza sobote i juz jestem podekscytowana i sie zastanawiam czy jestesmy przygotowani…
Dzisiaj juz po bilansie roczniaka-mamy tylko 80 cm i 9,08 kg. Czy to nie za malo?

Wagi i wzrostu dzieci się nie porównuje na zasadzie za mało/za dużo, są dzieci które na roczek ważą 6 kg i są takie, co ważą 13 i oba dzieciaczki mogą być w pełni zdrowe i prawidłowo się rozwijać. Analogicznie ze wzrostem

Ostatnia edycja:
Wagi i wzrostu dzieci się nie porównuje na zasadzie za mało/za dużo, są dzieci które na roczek ważą 6 kg i są takie, co ważą 13 i oba dzieciaczki mogą być w pełni zdrowe i prawidłowo się rozwijać. Analogicznie ze wzrostem
No tak każde dziecko inne Kinga na rok to tylko 8kg ważyła a Natalia 8.5kg....

Kurde właśnie załapalam, że na roczek trzeba iść na bilans?? Ups 🤭🤭 nie spieszy mi się jakoś do przychodni pełnej chorych ludzi. Wiem, że bilans zapisują na zdrowe, ale to i tak wylęgarnia zarazków. Myślicie że mogę iść dopiero za miesiąc albo i więcej? 😂

Kurde właśnie załapalam, że na roczek trzeba iść na bilans?? Ups 🤭🤭 nie spieszy mi się jakoś do przychodni pełnej chorych ludzi. Wiem, że bilans zapisują na zdrowe, ale to i tak wylęgarnia zarazków. Myślicie że mogę iść dopiero za miesiąc albo i więcej? 😂
nie trzeba, ja nie byłam

reklama
U nas też nie ma czegoś takiego. Lekarka kazała przyjść na szczepienie w 13 miesiącu. Ale na razie się nie wybieram 🙈 @Święta92 odebrałaś tel? 🤣

Do góry