reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyby nie mam czasu Was czytać bo u nas armagedon na maksa ;D podloga całkiem zerwana, żyjemy na betonie bez mebli tylko z kuchnia ;p stolujemy sie u teściowej, śpimy w domu. Mloda przez te remonty przestawiła się na jedną drzemke w ciągu dnia i od tego czasu spi bez bujania !!! Dla mnie poprostu to jakiś czas;D dla nas teraz jedzenie to problem bk malo jje bo ida kolejne zeby. Za to jak widzi smoka to jak dk tej pory nie chciala w dzień tak teraz jęczy zeby jej dać..... ;/ a poza tym to po malu przyzwyczaja sie do teściowej i widzę postep. Przestala się bać jej i płakać jak jestesmy tam wiec za miesiąc mysle ze bedzie super i będę miała opiekę dla małej jak wrócę do pracy !;)
Super ❤️

reklama
Mały na koniku bujanym dostał od mojego ojczyma 🤣śpiewa głową rusza i ogonem 😂

Załączniki

• IMG_20220219_175016213_HDR.jpg
    IMG_20220219_175016213_HDR.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 103
Ja przestawiam na jedno spanie. Potrafi pospać. W sobotę spała 3,5 godziny. Także jak pośpi 2-3 godziny, to jest akurat. Chodzi spać po 20 zazwyczaj. I wstaje zazwyczaj po 7. Dzisiaj po 8.

U nas tak jak mówiłam przebiły sie 4 zęby w ciągu tygodnia, dlatego dzisiaj noc niespokojna😉
Zastanawiam się na co teraz bede zwalac marudzenie Filipa jak nie na zęby🤔😂
Z nowości to opanował samodzielne stanie, do roczku został tydzień wiec ostro przygotowuje sie do chodzenia🙈

reklama
Dziewczyny, ja się nie odzywałam, bo od soboty nie miałam prądu!! Od 9 rano. Wydzwaniałam do elektrowni, do sołtysa, żeby zainterweniował, napisałam maila na jakąś obsługę, po jakiś sekretariatach dzwoniłam no masakra!! Włączyli dzisiaj po 12. Więc latam i sprzątam. Ida zaczęła wstawać sama i chodzi trochę na kolanach :D

Do góry