Jak sesja??Niestety musimy to przejść. Damy radę.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
My już też przeszliśmy na jedną drzemkę, myślałam że to chwilowe ale tak juz jest od dwóch tygodni podobno to troche szybko ale co zrobic w dzień śpi 2-3 godziny a w nocy 12-13h, wiec sumarycznie chyba nie jest zle?
Sylwia99
Chyba dobrze piosenkami przekupiona, na koniec już miała dosyć. Czekamy na efekty.Jak sesja??
G
gość _199
Gość
U nas dna drzemka chyba od pół roku a nocy w życiu tyle nie prześlij, więc na pewno u was jest ok.
My już też przeszliśmy na jedną drzemkę, myślałam że to chwilowe ale tak juz jest od dwóch tygodni podobno to troche szybko ale co zrobic w dzień śpi 2-3 godziny a w nocy 12-13h, wiec sumarycznie chyba nie jest zle?
rosenberg
Ja nawet nie wiem - sprzątam bałagan pod krzeselkiem zanim dziecko z niego wypuszczę. Ale biorąc pod uwagę jak zjada jakieś resztki z podłogi to pewnie tez by tak zrobił.Adaś to chętnie by dojadl z podłogi...
rosenberg
Nie wiem czy szybko, sporo tutejszych dzieci śpi raz dziennie. Mój młody już od jakiegoś czasu też tylko jedna długa drzemka. I w nocy koło 11-12hMy już też przeszliśmy na jedną drzemkę, myślałam że to chwilowe ale tak juz jest od dwóch tygodni podobno to troche szybko ale co zrobic w dzień śpi 2-3 godziny a w nocy 12-13h, wiec sumarycznie chyba nie jest zle?
To u mnie już z 3 msc jedna drzemka spi około razem 13h.My już też przeszliśmy na jedną drzemkę, myślałam że to chwilowe ale tak juz jest od dwóch tygodni podobno to troche szybko ale co zrobic w dzień śpi 2-3 godziny a w nocy 12-13h, wiec sumarycznie chyba nie jest zle?
rosenberg
U nas też ostatnio częściej pobudki 6:30-40 ale mi nawet to pasuje bo karmie i odkładam do łóżeczka, on się godzinę bawi a. A ja dosypiamU nas też już od dawna jedna drzemka ale teraz coś się młodemu przestawiło i od 3 dni wstaje o 6.15 oby szybko minęło
reklama
A to u nas około 20 minut przytulaskow i trzeba wstawać niestety sam w łóżeczku długo nie posiedzi bo zaraz skrzeczyU nas też ostatnio częściej pobudki 6:30-40 ale mi nawet to pasuje bo karmie i odkładam do łóżeczka, on się godzinę bawi a. A ja dosypiam