G
gość _199
Gość
Moj kocha siedzieć na nocnikuMam ale mloda jeszcze nie chce korzystać probowalam chyba wszystkiego ale mloda sie tak zacięła ze poszla wkoncu spac ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj kocha siedzieć na nocnikuMam ale mloda jeszcze nie chce korzystać probowalam chyba wszystkiego ale mloda sie tak zacięła ze poszla wkoncu spac ;p
A nie zakładałaś woreczka? My do woreczka pobieraliśmy, ale fakt, że jak chcieliśmy na już, to nie chciał zrobić, a wcześniej jak dużo pił i zrobił, to coś było nieszczelne i miałam mocz w pieluszce zamiast w woreczkuPrzez 3h dzis probowalam małej złapać mocz i wiecie co? Nic z tego. Mala sie tak zablokowała ze wogole nie chciala nasikac
U mnie narazie wogole nie kuma co to jest. Niby usiądzie, lalki sadza. Ale nie rozumie o co chodzi jeszcze.Moj kocha siedzieć na nocniku
Właśnie zakładałam woreczek i ni kuta ;D poszla spac z woreczkiem. Mam nadzieje ze do 11 uda się coś zlapal i zrobic. Bo jak zqczela miec stany podgoraczkowe to pierwsze co mi przyszlo na mysl to zeby lub mocz ;pA nie zakładałaś woreczka? My do woreczka pobieraliśmy, ale fakt, że jak chcieliśmy na już, to nie chciał zrobić, a wcześniej jak dużo pił i zrobił, to coś było nieszczelne i miałam mocz w pieluszce zamiast w woreczku
Spokojnie. Może to być i wirusek i zeby. Poczekaj czy się rozwinieU mnie narazie wogole nie kuma co to jest. Niby usiądzie, lalki sadza. Ale nie rozumie o co chodzi jeszcze.
Cala noc byla spoko, nad ranem znow stan podgoraczkowy. Jak wczoraj. W dzien niby ok, bez leków bez goraczki. Myslicie ze to może być od zębów? Nie chce mlodej ciągnąć na szpital bo temperatura max jest do 37.6.... Ale dzis drugi dzień. Jak zwykle mloda musi cos odczynić na weekend
A próbowałaś zamoczyc jej stopy w zimnej wodzie? czasami działaPrzez 3h dzis probowalam małej złapać mocz i wiecie co? Nic z tego. Mala sie tak zablokowała ze wogole nie chciala nasikac
A nic nie działało;D i przyklejałam worek, i latała z gołym tyłkiem, i psiukalam octaniseptem, i czatowaliśmy w wannie. ;p nie i koniec.A próbowałaś zamoczyc jej stopy w zimnej wodzie? czasami działa
Zęba mamy na widoku ale jeszcze pod działem. Innych objawów kaszlu kataru czy xos nie ma wlasnie. Jedynie wczoraj rano goraczka. Wieczorem stan podgoraczkowy i dzis rano to samo. W dzien ok wszystko. Kompletnie jestem glupia bo tydzien temu tez byl jeden dzień goraczka i nic więcejSpokojnie. Może to być i wirusek i zeby. Poczekaj czy się rozwinie
No jak macie nie wyższą temperaturę niż 38 to mogą być zęby, u nas tą jedną noc było grubo ponad 38 (a ja nadal wkręcałam sobie, że zęby, których ani widu ani słychu), ale lekarka mówiła, że przy takiej temperaturze to już raczej nie zęby. Ale mocz zawsze warto zbadać, chociaż gdyby nie ta temperatura, to pewnie w życiu nie wpadłabym na to, żeby badać mocz a ponoć takie maluszki często to mają i nierzadko bezobjawowo Wyczytałam nawet, że u chłopców do 2 rż. częściej niż u dziewczynek, a zawsze myślałam, że to przypadłość bardziej dziewczęca/kobieca.Właśnie zakładałam woreczek i ni kuta ;D poszla spac z woreczkiem. Mam nadzieje ze do 11 uda się coś zlapal i zrobic. Bo jak zqczela miec stany podgoraczkowe to pierwsze co mi przyszlo na mysl to zeby lub mocz ;p