Pytanie gdzie jest? Pracuje??Ja może i bym posiedziała po nocach tylko nie mam z kim, bo go ciągle w domu nie ma. Góra raz w tygodniu jest okazją że nigdzie nie wychodzi.
reklama
G
gość _199
Gość
Z kolegami ale mi się nie chce już nawet z nim dyskutować o tym wszystkimPytanie gdzie jest? Pracuje??
A to zajebi**** ja to w życiu bym się na to nie zgodziła. Mój to chociaż w nocy pracuje. Poprostu twoj partner nie dorósł do bycia ojcem.Z kolegami ale mi się nie chce już nawet z nim dyskutować o tym wszystkim
Hania jak zaczęła kaszlec o północy to dopiero o 3.30 usnela twardo. Byłam tak wkurwiona. Teraz ledwo widzę na oczy obejrzałam chyba cały internet w nocy. Jeszcxe mąż z salonu do mnie pisze.,, jej to się nic nie poprawia trzeba znowu do lekarza " mialam isc do niego i go zjebac ale hanka co sekunde kaszlała więc nie mogłam wyjść z lozka miał szczęścieDziewczyny, Ida nie spała w nocy prawie 3 godziny... Usnęła po 3. Już nawet nie byłam wkurzona tylko zrezygnowana. A mąż do mnie rano, że może dlatego, że on ją usypia i ona chce do mnie... To sobie kuźwa wymyślił
U nas słabo. Co mu temperatura trochę spadła po przeciwgorączkowym, to zaraz znowu w górę, całe szczęście 38,6 raczej nie przekraccza, ale i tak podaliśmy w nocy przeciwgorączkowy, bo jęczał, był strasznie słaby, wzięliśmy go do siebie i to był chyba zły pomysł, bo jak tylko temperatura mu trochę spadła, to zaczął wariować, wstawać, gadać. Odłożyliśmy go do łóżeczka, powariował i zasnął od rana znów cały rozpalony, ale jeszcze nie dawałam paracetamolu, bo sama trochę spada ta temperatura i rośnie, teraz zasnął, a ja czekam, bo chłopak poszedł go zapisać do lekarza jednak. 9 w kolejce, a pół godziny przed otwarciem rejestracji, ciekawe czy w ogóle go przyjmie. Boję się co to może być, bo poza tą gorączka jedynym objawem jest cuchnący mocz. No i wczoraj nie robił kupy, ale nie wiem czy ma to jakiś związek. Dzisiaj rano przy zmianie pieluchy miał przy odbycie lekko białe jakby resztki kremu, a niczym go nie smarowaliśmy. Zaczęłam już czytać o owsikach, ale skąd? Zresztą to się nie ruszało, nie wyglądało nawet jak robaki. Druga rzecz, że ostatnie 2 dni dałam mu ricottę z bananem i teraz się zastanawiam, czy to może mieć związek.
G
gość _199
Gość
Raczej partnerem, bo teraz jak od miesiąca ma wolne to z młodym siedział cały czas, gotował, sprzątał, ale jak przyszedł wieczór to narka i się zastanawiam czy coś ze mną jest nie tak czy przesadzamA to zajebi**** ja to w życiu bym się na to nie zgodziła. Mój to chociaż w nocy pracuje. Poprostu twoj partner nie dorósł do bycia ojcem.
Moze zapalenie moczowe miećU nas słabo. Co mu temperatura trochę spadła po przeciwgorączkowym, to zaraz znowu w górę, całe szczęście 38,6 raczej nie przekraccza, ale i tak podaliśmy w nocy przeciwgorączkowy, bo jęczał, był strasznie słaby, wzięliśmy go do siebie i to był chyba zły pomysł, bo jak tylko temperatura mu trochę spadła, to zaczął wariować, wstawać, gadać. Odłożyliśmy go do łóżeczka, powariował i zasnął od rana znów cały rozpalony, ale jeszcze nie dawałam paracetamolu, bo sama trochę spada ta temperatura i rośnie, teraz zasnął, a ja czekam, bo chłopak poszedł go zapisać do lekarza jednak. 9 w kolejce, a pół godziny przed otwarciem rejestracji, ciekawe czy w ogóle go przyjmie. Boję się co to może być, bo poza tą gorączka jedynym objawem jest cuchnący mocz. No i wczoraj nie robił kupy, ale nie wiem czy ma to jakiś związek. Dzisiaj rano przy zmianie pieluchy miał przy odbycie lekko białe jakby resztki kremu, a niczym go nie smarowaliśmy. Zaczęłam już czytać o owsikach, ale skąd? Zresztą to się nie ruszało, nie wyglądało nawet jak robaki. Druga rzecz, że ostatnie 2 dni dałam mu ricottę z bananem i teraz się zastanawiam, czy to może mieć związek.
Właśnie o tym myślałam, tyle, że nie widać, żeby go coś bolało przy oddawaniu moczu, ale te siuśki tak śmierdzą, że bardzo możliwe, że to coś w tym kierunku. Zapisali nas do jakiejś innej lekarki, bo do naszej oczywiście brak miejsc, w ogóle pierwsze słyszę nazwisko, zobaczymy co powie.Moze zapalenie moczowe mieć
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Niewiem czy to od dziecka zależy jakie jest z Kinga nie było problemu jak się urodziła mój ciągle pracował po 12godzin czasami dłużej i sama musiałam sobie dać radę myślałam że gorzej będzie....współczuję Ci kryzysu musicie porozmawiać normalnie bo niewiem jak to się skończy....Dziewczyny wielki podziw ze tak sobie radzicie. U mnie mega kryzys malzenski. Sypie sie totalnie. Od urodzenia mlodej z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej.... ja zmeczona bo 24/7 mloda, pranie,sprzątanie,gotowajie itp. Maz twierdzi ze zmęczony bo ..... pracuje. On pracuje. Ja niby nie. Za chwile mam wracać do pracy a nic nie przemawia. Wszelkie próby rozmow kończą się fiaskiem. Jak ja odpuszczam to on nagle chce rozmawiać. Jak ja zaczynam to ciagle sa pretensje...