No ja zawsze to używałam i basi tez. Zawsze mam jedne w zapasieNie, my miałyśmy Floxal ale siostra to miała dla syna.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
my mamy toTo ci dali na zapalenie??
Załączniki
Michalina_25
właśnie znajoma lekarka tez mi polecała Dicortineff ale miałam już recepte na Floxal wiec wykupiłamTo ci dali na zapalenie??
Mikstura
Też to miałammy mamy to
Michalina_25
po jakim czasie było widac poprawe?Też to miałam
Noo ja zawsze używam tych dicortineff. I na uszy i do oczu. A jak maly??właśnie znajoma lekarka tez mi polecała Dicortineff ale miałam już recepte na Floxal wiec wykupiłam
Michalina_25
dobrze, po jego zachowaniu w ogole nie widać że cos jest nie tak, bawi się i cieszy jak zawsze. Tylko ropka dalej lekko jest. Zastanawiam się czy zapalenie spojowek moze byc tylko na jednym oku czy na obu? Bo ona ma tylko jedno oko takie zaropiałe i lekko czerwone. A moze sie gdzies wczoraj uderzylNoo ja zawsze używam tych dicortineff. I na uszy i do oczu. A jak maly??
Moja starsza miala na jednym oczkudobrze, po jego zachowaniu w ogole nie widać że cos jest nie tak, bawi się i cieszy jak zawsze. Tylko ropka dalej lekko jest. Zastanawiam się czy zapalenie spojowek moze byc tylko na jednym oku czy na obu? Bo ona ma tylko jedno oko takie zaropiałe i lekko czerwone. A moze sie gdzies wczoraj uderzyl
Michalina_25
podałam kropelki i zobaczymy czy jutro będzie poprawa. Nie mam pojecia gdzie to moglismy złapacMoja starsza miala na jednym oczku
reklama
Mikstura
U Matyldy po jednym podaniu już było widać poprawę, a miała bardzo zaropiałe, nie mogła oka otworzyć u Idy wcześniej dałam jak tylko ropa się zaczęła zbierać i jej się nie rozwinęło bardziej. Matylda tydzień przed świętami była u domu, a nagle pierwszego dnia świąt się zaczęło. Obawiam się, że to się wcześniej można zarazić dużo.po jakim czasie było widac poprawe?