reklama
marta18691
Fanka BB :)
Hej jak tam ?cisza
one chyba generalnie są głośne. Na panu tabletcejest artykuł fajny o inhalatorach, my mamy jeden z polecanych ( FLAEM 4Neb), ale też jest głośny. Jedyna rada taka, żeby spróbować małej się pobawić nim. ja ją tak przekonywałam, chociaż do buzi nie da sobie przyłożyć. Bardziej jej dmucham nic w strone buźki.Dziewczyny jaki inhalator dla malucha ? Mam jeden ale jest stary i tak glosny ze mloda jak go włączam dostaje doalownie napadu paniki i płaczu....
Inhalacje musimy robic a ten dzqiek ją przeraża....
Macie coś polecanego i w miarę cichego?
Ja posyłam. Wiadmo, że to będzie wielkie wydarzenie w rodzinie, ale nie mamy wyboru..Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
rosenberg
Jaki wybraliście? Gdzieś w naszej okolicy? Kiedy mała idzie?Ja posyłam. Wiadmo, że to będzie wielkie wydarzenie w rodzinie, ale nie mamy wyboru..
sandra0777
Trzymaj sie KochanaDziękuję dziewczyny.. wczoraj jeszcze wieczorem u niej byłam. Nagrałam ją dla brata ciotecznego..a w nocy zmarła..
Wy z Tola90 mieszkacie kolo siebie? I jeszcze się nie widziałyście!! Ja to od razu bym chciala się spotkaćJaki wybraliście? Gdzieś w naszej okolicy? Kiedy mała idzie?
Dzisiaj mala zostaje sama z teaciowa na pol dnia. Drugi raz w życiu. Pierwszy byl jak miala 6msc. Plakala cały pobyt.
Takze moj stres dzis siega poziom max jak to dzis bedzie... najchętniej bym jej nie zostawała ale za chwile wracam do pracy i nie ominie mnie to. Muszą się do siebie przyzwyczaić
Takze moj stres dzis siega poziom max jak to dzis bedzie... najchętniej bym jej nie zostawała ale za chwile wracam do pracy i nie ominie mnie to. Muszą się do siebie przyzwyczaić
reklama
rosenberg
Ale ja to cienki Bolek jestem jak to mówią kozak w necieWy z Tola90 mieszkacie kolo siebie? I jeszcze się nie widziałyście!! Ja to od razu bym chciala się spotkać