G
reklama
Jaki słodziak Piękne zdjęcieDziewczyny wesołych świąt
A ja właśnie drugi dzień i głodna na wieczór, właśnie nałożyłam sobie sałatkę od mamy słodkiego na raz za dużo nie zjem, a obiad prawie na stojąco, bo wydziczałe kuzynostwo się do Czarka dorwało dopiero jak wszyscy pojechali i zostaliśmy tylko my z moimi rodzicami, to raz, że nastała cisza, a dwa Czarek przestał być marudny i rozkręcił się do tego stopnia, że wstawać próbował co chwilęChyba zjadlam tyle, że przytyje 5kg sisia miala jedna drzemke dzis 30 min ale zmeczona padła. Ja też zmeczona bo od 10 rano dzis zaczęliśmy świętowanie!
Hahahah wygląda na niezlego łobuziaka a on taki spokojnyMnie dziś totalnie zmiotło z internetów taki załatany dzień, właśnie nadganiam
Wesołych i radosnych świąt dziewczyny dla Was i Waszych rodzin, a przede wszystkim zdrowia dla dzieciaczków!!
Sylwia99
Fanka BB :)
Daj spokój.. u nas kolejny dzień i idzie spać 22. Dzisiaj była nocka przespana. Wstała o 7:30 wypiła mleko i jeszcze godzinę pospała.Chyba zjadlam tyle, że przytyje 5kg sisia miala jedna drzemke dzis 30 min ale zmeczona padła. Ja też zmeczona bo od 10 rano dzis zaczęliśmy świętowanie!
On jest spokojny tylko jak śpi Nie no ogólnie nie narzekam, bo jest stosunkowo spokojny, ale jak każde dziecko lubi łobuzowaćHahahah wygląda na niezlego łobuziaka a on taki spokojny
reklama
U nas młoda swieta znosi całkiem całkiem. Wigilie myslalam ze odchoruje w nocy bo takie zamieszanie ale było super. Spala cala noc. Wczorsj dzień spędziliśmy u tesciow ale sie wściekłam bo brat meza przyszedlz córką ktora miala gila po sam pas.... wiec zrobilam staremu awanturę bj jak się zebrałam do domu z małą to stwierdxil ze nie chce h jegj rodziny spędzać świat;D a wieczorem mloda si3 zaczela gilac ale zauważyłam ze wyszly dwie dolne dwójki.... wiec mam nadzieje ze to od tego...
A dzis juz zostajemy w domku i odpoczywaj cały dzień....
A dzis juz zostajemy w domku i odpoczywaj cały dzień....