reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny przez te mdłości i wymioty strasznie mało płynów pije. Też tak macie? Wypijacie te 2 litry dziennie? Mnie nawet woda z cytryną muli.... :/

Dziewczyny przez te mdłości i wymioty strasznie mało płynów pije. Też tak macie? Wypijacie te 2 litry dziennie? Mnie nawet woda z cytryną muli.... :/
Mnie na początku ciąży bardzo chciało się pić i tylko na wodę, bez żadnych dodatków, miałam ochotę. Teraz już trochę rzadziej piję, ale w dalszym ciągu woda gazowana to mój ulubiony napój ;)

Spróbuj czegoś innego. Nawet jakiś „kolorowy” napój ze sklepu, aby cokolwiek pić. Z cytryną to nawet nie lubię bez ciąży :)

reklama
Hej mam termin na 6 lutego obecnie 15 tydzień i z piciem tez mam problem nie daje radę pic wody herbaty tylko zimną cocoa colę pije bez wstrętu ale wiadomo nie powinno się pic

Do góry