Ewq9
Fanka BB :)
Jesteście po prostu Januszami biznesuMy za to jesteśmy hitem ze starym mamy podziemny parking ale wynajmujemy komus iii parkujemy pod domem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteście po prostu Januszami biznesuMy za to jesteśmy hitem ze starym mamy podziemny parking ale wynajmujemy komus iii parkujemy pod domem
A jak u nas w garażowcu są słabe miejsca, malutki parking. Samochód mamy długi, i żeby zaparkować to trzeba się mocno nagimnastykować takze komu się chceJesteście po prostu Januszami biznesu
Nqrazie nie sprzedaje ;D szkoda mi stracić na nim. Lezy w kartonie i czeka na następnego gówniaczka ;p moze drugi egzemplarz bedzie inny;pZa ile sprzedasz?
U nas tak 80Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
Ja powoli zaczynam kompletować rozmiar 92 bo wszystkie piżamki na 86 robia sie jak na serdelku;p a na metce wiek na 2 lata ;D czy tylko moja jest taka "duza"?
U nas przeważnie 80, 86 tylko jak coś wypada mniejsze, ale zakładam mu jeszcze po domu spodenki 62, jedną parę takich elastycznych mam o dziwo z Pepco, gdzie ubranka wypadają mniejsze i bodziaki/ spodenki 74 też w niektóre wchodziJakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
Ja powoli zaczynam kompletować rozmiar 92 bo wszystkie piżamki na 86 robia sie jak na serdelku;p a na metce wiek na 2 lata ;D czy tylko moja jest taka "duza"?
U nas 86Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
68/74Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
U nas z H&M mamy 86 a np z Pepco już 92. Więc w sumie zależy od firmy.Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
U mnie w okręgu znajomych dzieciaki w mlodej wieku noszą 74/80 a moja wskakujemy w 92 juz wiec dla mnie ona się wydaje duza ;pU nas z H&M mamy 86 a np z Pepco już 92. Więc w sumie zależy od firmy.