reklama
marta18691
Fanka BB :)
Kostka to kibla to niebezpieczne ale też moneta chyba najgorsza jestMoja co chwile jakis papier zjada… zaczelam googlowac i wyczytalam jakie inne rzeczy dzieci zjadaja (uwaga np. kosta do kibla) to sie uspokoilam
Ewq9
Ja się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkę u nas do tej pory udało się połowę kartki sensorycznej i kilka drobnych kawałków kartki z książeczkiKostka to kibla to niebezpieczne ale też moneta chyba najgorsza jest
Michalina_25
u nas ostatnio też zjadł kawałek bibuły i nic mu nie byłoDziewczyny, moj Mlody chyba zjadl calkiem duza naklejke taka foliowana. Zadzwonil kurier, wiec ja przykleilam wyzej i poszlam otworzyc. Wracam-naklejki brak, na podlodze malenki zasliniony i rozmoczony kawalek i Mlodemu kawalek z buzi wyciagnelam, ale reszty brak. Czy myslicie, ze moze zaszkodzic? Zwariuje, bo mam wyrzuty sumienia a do tego jutro lecimy.
marta18691
Papier miekki wyjdzie 2strona ale kostkę to niewiem jakim cudem dziecko zjadłoJa się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkę u nas do tej pory udało się połowę kartki sensorycznej i kilka drobnych kawałków kartki z książeczki
Mysle zd starsze dziecko to szybciutko ja sie przyznaje ze tez sa takie momenty dluzsze ze mloda jest w pokoju a ja w osobnej kuchni. Nie nadzoruje jej caly czas. Ale fakt - jak do lazienki lazi to zagladam co chwile.Ja się zastanawiam jak długo dziecko było bez nadzoru że zdążyło zjeść kostkę u nas do tej pory udało się połowę kartki sensorycznej i kilka drobnych kawałków kartki z książeczki
rosenberg
Ja też czasami mam młodego poza zasięgiem wzroku. Np teraz. Oglądam serial i słyszę tylko, że coś kombinuje przy szafkach w aneksie co jakiś czas zawsze wtedy do niego zaglądam, ale w sjmie my nic w chacie nie mamy za bardzo, mało mebli też, pułapek jest niewiele a szkoda mi go odrywać od zajęcia jak się sam sobą zajmujeMysle zd starsze dziecko to szybciutko ja sie przyznaje ze tez sa takie momenty dluzsze ze mloda jest w pokoju a ja w osobnej kuchni. Nie nadzoruje jej caly czas. Ale fakt - jak do lazienki lazi to zagladam co chwile.
Ewq9
Ja nie wpuszczam go do łazienki, chyba że ze mną idzie zresztą teraz mam remont to łazienki nie mamMysle zd starsze dziecko to szybciutko ja sie przyznaje ze tez sa takie momenty dluzsze ze mloda jest w pokoju a ja w osobnej kuchni. Nie nadzoruje jej caly czas. Ale fakt - jak do lazienki lazi to zagladam co chwile.
Sylwia99
Dziewczyny, u mnie babcia wczoraj wróciła do domu. Byłam dzisiaj z mamą. I nie wygląda, to dobrze.. Jest słabo. Babcia już jest leżąca, trzeba wszystko koło niej robić. Prawie wcale nie słyszy. Trzeba bardzo głośno mówić, a i tak czasami nie usłyszy, co się mówi. Jest bezradna taka.. Jej oczy pełne smutku.. Za to ciocia trafiła do szpitala. Zrobiło jej się coś na nodze, córka jej dzwoniła po karetkę, bo miała 40 stopni gorączki i słabo się czuła, to jej nie wzięli. Ledwo chodziła. Na drugi dzień jej córka ją zawiozła na szpital i gdyby nie to, że mają kuzynkę w szpitalu, to nie wiadomo, czy by ją przyjęli..
reklama
Ja nie wpuszczalam to wtedy tylko tam leciala w koncu machnelam rekaJa nie wpuszczam go do łazienki, chyba że ze mną idzie zresztą teraz mam remont to łazienki nie mam