Kochana życzę sobie i nam, żebyśmy takiego wieku dożyły! Nigdy nie jest pora dla bliskiej osoby na odejście, ale babcia dożyła pięknego wieku mam nadzieję, że jeszcze dojdzie do siebie! Moja babcia umarła w wieku 85 lat, bardzo to przeżyłam.. Ale chcialam, żeby już nie cierpiała. Nagle ucieli jej nogę, lezala, glowa wariowała... Moi rodzice wzięli ja do siebie i odeszła spokojnie w dzień matki. Przykre ale niestety taka kolej rzeczy pamiętam, że zawsze mowila, że taka kolej jest najlepsza, że nie chciałaby przeżyć swoich dzieci...94 lata, wiem, że już wiekowa. A zaledwie dwa miesiące temu, sama chodziła, było w miarę.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro niestety świat jest tak skonstruowany, że prędzej czy później każdy musi swoje przeżyć. Oby babcia trzymala się jak najlepiej! Wiesz, tak naprawdę najważniejsze jest to, że tak pięknie o niej mówisz i wszystkie te cudowne momenty zostaną w pamięci, nawet jeśli coś się zmieniDziewczyny, u mnie babcia wczoraj wróciła do domu. Byłam dzisiaj z mamą. I nie wygląda, to dobrze.. Jest słabo. Babcia już jest leżąca, trzeba wszystko koło niej robić. Prawie wcale nie słyszy. Trzeba bardzo głośno mówić, a i tak czasami nie usłyszy, co się mówi. Jest bezradna taka.. Jej oczy pełne smutku.. Za to ciocia trafiła do szpitala. Zrobiło jej się coś na nodze, córka jej dzwoniła po karetkę, bo miała 40 stopni gorączki i słabo się czuła, to jej nie wzięli. Ledwo chodziła. Na drugi dzień jej córka ją zawiozła na szpital i gdyby nie to, że mają kuzynkę w szpitalu, to nie wiadomo, czy by ją przyjęli..
Czekamy na zdjęcie! U mnie mloda tez jak dorwie wlosy to rwie... szacun za odwagę ;DDziewczyny ide dzisiaj na ostre ciecie mam dosc długich włosów. Hania mnie ciaga. Ciągle chodze w kitku do góry az włosy mnie bolą!
marta18691
To połowę włosów chcesz ściac?
Dziewczyny ide dzisiaj na ostre ciecie mam dosc długich włosów. Hania mnie ciaga. Ciągle chodze w kitku do góry az włosy mnie bolą!
Michalina_25
Filip bawił się z moją bratanicą, której wyszła ospa. Takze super, czekamy….
marta18691
Nie koniecznie musi dostać myśmy opiekowali dziećmi od siostry męża miały ospę i nie zaraziły się nasze dziewczyny a mogły by przejść i z głowy by było więc niewiem może kiedy dostanąFilip bawił się z moją bratanicą, której wyszła ospa. Takze super, czekamy….
Michalina_25
oby tak było, wolałbym jakby to przechorował po skończonym 1rż.Nie koniecznie musi dostać myśmy opiekowali dziećmi od siostry męża miały ospę i nie zaraziły się nasze dziewczyny a mogły by przejść i z głowy by było więc niewiem może kiedy dostaną
marta18691
Przeważnie starsze dzieci przechodzą ospę ale jak u Was będzie niewiem mam nadzieję że nie będzie miałoby tak było, wolałbym jakby to przechorował po skończonym 1rż.
reklama