A porcelanowe faktycznie z 10lat wytrzymaja?ale zwykłe trzeba co jakiś czas wymieniać bo bardzo szybko sie przebarwiają i niszczą to bardzo słaby materiał
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
15 a nawet dłużej podobnoA porcelanowe faktycznie z 10lat wytrzymaja?
Michalina_25
Ooo dzieki za informacje. Ja faktycznie rozważam aktualnie15 a nawet dłużej podobno
Jest co ścinać ale radosny bąbelekMy w tym tygodniu idziemy pierwszy raz do fryzjera
Śliczne te nasze dzieci
Michalina_25
mnie powstrzymuje ten fakt, że jak już spiłujesz swoje zęby to nie ma odwrotu ja w sumie mam proste zęby ale takie licówki to już robią efektOoo dzieki za informacje. Ja faktycznie rozważam aktualnie
Ja tez bardzo bym chciała No ale to muszę trochę poczekać na lepszy czasOoo dzieki za informacje. Ja faktycznie rozważam aktualnie
No co ty do roku się nie ścina piękny dzidziuśMy w tym tygodniu idziemy pierwszy raz do fryzjera
U nas też kaszki helpa, super są! Chciałam dzisiaj zamówić nowość kaszkę pierniczkową, ale nie mieli kaszki manny, a tą też chciałam zamówić (dla siebie ), więc muszę czekać aż się pojawi, żeby nie płacić 2x za wysyłkę, a szkoda, bo tylko dziś promkę mają na tą pierniczkową. O jogurt z bananem mój jeszcze lubi albo samego banana wcina, ostatnio w sumie najczęściej banan albo jabłko, bo słabo już z owocami.U nas ppdobna dieta. Na sniadanie czesto kaszka (z helpa) na mleku migdalowym z jakimis owocami, jakecznica, albo chleb z … w zaleznosci co jest w lodowce. Ja ostatnio pomiedzy glownymi ppsilkami daje jeszcze przekaski, najczesciej gotowane jablko z cynamonem, albo gruszka, albo jakis jogurt.
reklama
Michalina_25
jak wpada do oczu to już można! Też o tym słyszałam, podobno rozum sie ucina czy cos takiegoNo co ty do roku się nie ścina piękny dzidziuś