reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój też dorabia dodatkowo 🙂teraz dorabiał żeby dzieci pokój zrobić niestety stary dom wszystko do remontu jest 🙂na wiosnę trzeba schody wkoncu zrobic bo stare są i druty widać i tak nie koniec listy 🤣
Mój dom jest z lat 70-tych. Co chwilę jakiś remont robimy mały, w zeszłym roku całe piętro, w tym łazienka. Co chwila wychodzą jakieś perełki 😂 nie powieszę telewizora na ścianie bo jest zrobiona z różnych materiałów (budowali z tego co było 😂).

No właśnie głupio zapytałam, ja mam rzut beretem do miasta, a sama często nie mam kiedy pojechać. Z tym, że ja w sumie nie lubię 😂 galerii nienawidzę! Zakupy spożywcze w miarę możliwości robimy online takie większe i czasami pójdę na takie codzienne do Lidla. Po sklepach to bym mogła nie chodzić nigdy :D a skąd jesteś? Jak zakopianka to gdzieś w stronę gór? 😍
Ja bardziej w stronę Wadowic, ale też niedaleko Babiej Góry 😃

U mnie mloda w nowym foteliku jezdzi juz dobry miesiąc albo i więcej. Mamy minikid 2.0 i uwielbia w nim jeździć. Nie marudzi, wszystko widzi. No my jesteśmy zadowoleni ze przeszliśmy z łupiny

reklama
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnie 😀
Moja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kg 😄
Wlasnie sprawdzilam ze ten nasz jest do 13kg, ale dobrze ze wspomnialyscie bo zupelnie zapomnialam ze za jakis czas trzrba brdzie sie przyczaić na wiekszy fotelik😁😁😁

Do góry