Tez sie nad nim zastanawiam ja potrzebuje obrotowyMy dzisiaj byliśmy w sklepie osiem gwiazdek, zamówiłam fotelik i we wtorek na być, więc zapowiada się już lepsza jazda i czekam na ponczo my mniejszy budżet, pan dobrał nam baby safe rhodesian, obrotowy
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Nie jest drogi, a dość dobrze wypada lekko chodzi obrót jak dla mnie jest ok Lenie się podobało, jak siedziała w nimTez sie nad nim zastanawiam ja potrzebuje obrotowy
Ooo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest naszNie jest drogi, a dość dobrze wypada lekko chodzi obrót jak dla mnie jest ok Lenie się podobało, jak siedziała w nim
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnieOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz
Sylwia99
Moja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kgOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz
Ewq9
Mój dom jest z lat 70-tych. Co chwilę jakiś remont robimy mały, w zeszłym roku całe piętro, w tym łazienka. Co chwila wychodzą jakieś perełki nie powieszę telewizora na ścianie bo jest zrobiona z różnych materiałów (budowali z tego co było ).Mój też dorabia dodatkowo teraz dorabiał żeby dzieci pokój zrobić niestety stary dom wszystko do remontu jest na wiosnę trzeba schody wkoncu zrobic bo stare są i druty widać i tak nie koniec listy
Ewq9
Ja bardziej w stronę Wadowic, ale też niedaleko Babiej GóryNo właśnie głupio zapytałam, ja mam rzut beretem do miasta, a sama często nie mam kiedy pojechać. Z tym, że ja w sumie nie lubię galerii nienawidzę! Zakupy spożywcze w miarę możliwości robimy online takie większe i czasami pójdę na takie codzienne do Lidla. Po sklepach to bym mogła nie chodzić nigdy a skąd jesteś? Jak zakopianka to gdzieś w stronę gór?
Michalina_25
my już zmieniliśmy na fotelik, mamy maxi cosi obrotowy własnie i troche lepiej sie jezdzi ale bez szału, nadal marudziOoo juz dziewczyny myslicie o zmianie fotelika??? Kurcze musze spraddzic do jakiego wieku jest nasz
reklama
Ja jeszcze nie, moja będzie jeździć az glowa nie będzie jej wystawać. Myślę, że jeszcze z 4r msc spokojnie
Wlasnie sprawdzilam ze ten nasz jest do 13kg, ale dobrze ze wspomnialyscie bo zupelnie zapomnialam ze za jakis czas trzrba brdzie sie przyczaić na wiekszy fotelikMoja wyrasta, waży 9,5 a to co mamy jest do 10 kg czy do 11 kg