reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U jest w miarę spokojnie, byliśmy u neurologa na kontroli, wszystko ok, ale jeszcze w lutym kontrol. Za to ja obudziłam się rano, policzek spuchnięty, ucho napindala, żuchwa boli, więc chyba kolejna 8 zawita. 🙄 Jak w dzień było do wytrzymania, tak teraz mam dosyć. 🤪🤪

reklama
Pamiętam, że któraś z Was miała nadal linea negra tak jak ja. Jestes tutaj jeszcze? Jak tak to czy zniknęła Ci ta linia? U mnie nadal jeszcze jest cień i kurde ciekawe czy to kiedyś zniknie ...

Wiesz co, ja uważam, że jakieś poradniki sobie a życie sobie😂 Moja starsza budziła się co pół godziny/co godzina, myślałam, że o..eje, byłam z nią u neurologa, u osteopaty, miała usg przez ciemiączko, badania na robaki, a pierwszą noc przespała jak miała 20 miesięcy, a teraz? Nie mogę jej do przedszkola dobudzić. W niedzielę padła o 20 a w poniedziałek o 7 nie mogłam jej zwlec z łóżka. Po każdym karmieniu trzeba było ją nosić, później przy piersi zaczęła usypiać, a teraz mówi, że idzie spać i sama się kładzie i śpi. Gdzie kiedyś byłoby to nie do pomyślenia.
A ile starsza teraz ma?

Dziewczyny u nas masakra. Byłam z mlodym u przyjaciółki zobaczyć jej noworodka. Alek zdrowy i wszystko ok,więc go wzięłam ze sobą. Usnął mi u niej i spał zaledwie 30 minut, ja patrzę a on cały czerwony i rozpalony jak wstał. Przecież pół h temu go lulałam i był normalny. No i ma cały czas gorączkę 38.5 :/

Dziewczyny u nas masakra. Byłam z mlodym u przyjaciółki zobaczyć jej noworodka. Alek zdrowy i wszystko ok,więc go wzięłam ze sobą. Usnął mi u niej i spał zaledwie 30 minut, ja patrzę a on cały czerwony i rozpalony jak wstał. Przecież pół h temu go lulałam i był normalny. No i ma cały czas gorączkę 38.5 :/
Bidulek. Czasami tak się zdarza i nie przewidzisz... 😥😥 Zdrówka dla Alka!

reklama
Czy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!? 🤣🤣🤣 moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce 🤣🤣🤣 a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno 🤣

Do góry