reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas regres snu ciag dalszy... mloda w nocy czuwa a nie spi. Ja nie spie. W dzien majęka jakich malo.... ratujcie bo juz pomysłów brak

U nas regres snu ciag dalszy... mloda w nocy czuwa a nie spi. Ja nie spie. W dzien majęka jakich malo.... ratujcie bo juz pomysłów brak
To u mnie to samo. I nawet że mną się budzi więc nie wiem już. Poprostu taki czas na co nie mamy wpływu. Trzeba się z tym pogodzić i czekać cierpliwie.. Trzeba być twardym😂😂

Coś za coś haha. U nas młody wstaje o 6, ale o 19 już pada, więc są plusy i minusy.
U nas też wstaje o 6, wczoraj i dzisiaj o 5:50 i ok 20 już śpi 😁
Mój normalnie wstaje +/- 7 i między 19 a 20 idzie spać też 🙈🙈 ale wiecie, spanko do 10 chyba zniszczyło wszystko 😂wczoraj ostatnie tchnienie było o 23:39?!!!! Myślałam że oszaleje.
A najgorsze jest to, że zdałam sobie sprawę - jak ja wyjdę to stary jest w dupie. Zwykle ja po prostu chodzę usypiać młodego, a ojciec siedzi na dole. No ale że było pozno to był też w sypialni. I co prawie już młody zasypiał to jak tylko go zobaczył to szaleństwo od nowa... W ogóle nie mógł się wyciszyć 🥴

To u mnie to samo. I nawet że mną się budzi więc nie wiem już. Poprostu taki czas na co nie mamy wpływu. Trzeba się z tym pogodzić i czekać cierpliwie.. Trzeba być twardym😂😂
Ootak. Ja dzus poległam i wzielam mala do siebie bo myslalam ze bedzie dluzej spala.... no i spala. Obudzila sie po godzinie a nie po pol ;D
A poza tym przed snem wstaje setki razy w łóżeczku i siada. I wstaje i siada ;D

Ootak. Ja dzus poległam i wzielam mala do siebie bo myslalam ze bedzie dluzej spala.... no i spala. Obudzila sie po godzinie a nie po pol ;D
A poza tym przed snem wstaje setki razy w łóżeczku i siada. I wstaje i siada ;D
Neurony pracują 😁cos w główce sobie układają. Minie to dziewczyny. Zanim się obejrzałam basia zaraz będzie miała 6 lat, i serio juz nic nie pamiętam z jej maleńkości

Mój normalnie wstaje +/- 7 i między 19 a 20 idzie spać też 🙈🙈 ale wiecie, spanko do 10 chyba zniszczyło wszystko 😂wczoraj ostatnie tchnienie było o 23:39?!!!! Myślałam że oszaleje.
A najgorsze jest to, że zdałam sobie sprawę - jak ja wyjdę to stary jest w dupie. Zwykle ja po prostu chodzę usypiać młodego, a ojciec siedzi na dole. No ale że było pozno to był też w sypialni. I co prawie już młody zasypiał to jak tylko go zobaczył to szaleństwo od nowa... W ogóle nie mógł się wyciszyć 🥴
Wydaje ci się :D jak ostatnio miałam rurę na 20 to stary dziecko położył spać, bez butelki, bez mleka, potem jeszcze do niego wstawał raz. A jak ja jestem w domu i tatusia zobaczy to chcę się bawić.

reklama
Neurony pracują 😁cos w główce sobie układają. Minie to dziewczyny. Zanim się obejrzałam basia zaraz będzie miała 6 lat, i serio juz nic nie pamiętam z jej maleńkości
To widac wlasnie ze utrwala sobie wstawanie. Bo sie nauczyla parę dni temu i ciagle cwiczy. Wiem ze to przejściowe wiec czekam;D

Do góry