Sylwia99
Fanka BB :)
Odpuść, jutro posprzątaszJestem załamana bo nie wiem jak ja teraz będę sprzatac jak ta spac nie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpuść, jutro posprzątaszJestem załamana bo nie wiem jak ja teraz będę sprzatac jak ta spac nie chce
Staram się@ness. Zyjesz??
A babcie zaszczepione? Jak przechodza? Masakra. Współczuję, moi rodzice w tym roku też mieli covid, mama w szpitalu była.Babcia ma covida, ciocia jedna i druga, siostra. Babcia była w domu i się jeszcze przewróciła i jest aktualnie w szpitalu.
My tez mieliśmy grubo bo młody spał w samochodzie 17-19 i potem jeszcze chwilę po 20 przed 21 w domu kąpiel i nie chciał iść spać... Nawet nie wiem o której zasnął, chyba później niż jaNie denerwuj mnie zasnela o 13 i spala 40 min. Później wiozlam na tance baske i sobie zasnela o 18.20 do 19... Takze teraz ucieka i nie chce spac... Bozee...
Te dzieciaki tyle radości i zmartwień zapewniają dobrze, że już w domu jesteście!My tez mieliśmy grubo bo młody spał w samochodzie 17-19 i potem jeszcze chwilę po 20 przed 21 w domu kąpiel i nie chciał iść spać... Nawet nie wiem o której zasnął, chyba później niż ja
Trzymam kciuki, żeby lepiej spała jak już się przebiłyCzesc dziewczyny, !! Kurcze czytam was i patrze ze u każdej cos sie dzieje. Ta jesien jest jakaś dziwna w tym roku.
U mnie na szczęście kregoslup odpuściła. Ale jestem na przeciwbolowych narazie. Mlodej sie przebily obie gorne jedynki.
Babcia i jedna ciocia nie, a druga ciocia zaszczepiona. Mój Chrzestny też ma, ale z nim lepiej, on nie wiem czy się szczepił. Z babcią niby lepiej, ale jeszcze ten upadek.. cioci kwarantanna się skończyła już i jeszcze trochę ją trzyma. A druga ciocia w szpitalu leży i słabo..A babcie zaszczepione? Jak przechodza? Masakra. Współczuję, moi rodzice w tym roku też mieli covid, mama w szpitalu była.
Ale przytomna, pod tlenem na razie? Znam stresBabcia i jedna ciocia nie, a druga ciocia zaszczepiona. Mój Chrzestny też ma, ale z nim lepiej, on nie wiem czy się szczepił. Z babcią niby lepiej, ale jeszcze ten upadek.. cioci kwarantanna się skończyła już i jeszcze trochę ją trzyma. A druga ciocia w szpitalu leży i słabo..
No masakra ten covid co robiBabcia i jedna ciocia nie, a druga ciocia zaszczepiona. Mój Chrzestny też ma, ale z nim lepiej, on nie wiem czy się szczepił. Z babcią niby lepiej, ale jeszcze ten upadek.. cioci kwarantanna się skończyła już i jeszcze trochę ją trzyma. A druga ciocia w szpitalu leży i słabo..