reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie denerwuj mnie 😂😂zasnela o 13 i spala 40 min. Później wiozlam na tance baske i sobie zasnela o 18.20 do 19... Takze teraz ucieka i nie chce spac... Bozee...
My tez mieliśmy grubo bo młody spał w samochodzie 17-19 i potem jeszcze chwilę po 20 😂 przed 21 w domu kąpiel i nie chciał iść spać... Nawet nie wiem o której zasnął, chyba później niż ja 🤷

Czesc dziewczyny, !!;) Kurcze czytam was i patrze ze u każdej cos sie dzieje. Ta jesien jest jakaś dziwna w tym roku.
U mnie na szczęście kregoslup odpuściła. Ale jestem na przeciwbolowych narazie. Mlodej sie przebily obie gorne jedynki.

Czesc dziewczyny, !!;) Kurcze czytam was i patrze ze u każdej cos sie dzieje. Ta jesien jest jakaś dziwna w tym roku.
U mnie na szczęście kregoslup odpuściła. Ale jestem na przeciwbolowych narazie. Mlodej sie przebily obie gorne jedynki.
Trzymam kciuki, żeby lepiej spała jak już się przebiły 🥵

A babcie zaszczepione? Jak przechodza? Masakra. Współczuję, moi rodzice w tym roku też mieli covid, mama w szpitalu była.
Babcia i jedna ciocia nie, a druga ciocia zaszczepiona. Mój Chrzestny też ma, ale z nim lepiej, on nie wiem czy się szczepił. Z babcią niby lepiej, ale jeszcze ten upadek.. cioci kwarantanna się skończyła już i jeszcze trochę ją trzyma. A druga ciocia w szpitalu leży i słabo..

Babcia i jedna ciocia nie, a druga ciocia zaszczepiona. Mój Chrzestny też ma, ale z nim lepiej, on nie wiem czy się szczepił. Z babcią niby lepiej, ale jeszcze ten upadek.. cioci kwarantanna się skończyła już i jeszcze trochę ją trzyma. A druga ciocia w szpitalu leży i słabo..
Ale przytomna, pod tlenem na razie? Znam stres 😭

reklama
Do góry