reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale i tak się cieszę, że nie wymaga ciągłego noszenia, czasem wystarczy puścić pieski albo zadzwonić na messengerze do taty 😅
U nas najlepszą zabawą jest wyciąganie listwy przypodłogowej (na ścianie są płytki i nie można do nich wkręcić w tym miejscu listwy więc jest tylko przyłożona). Wyciągnie ją i wpycha w szczeliny paluszki i patrzy na mnie czy powiem mu że nie wolno czy nie 😁 i tak czasem i po 20 razy, jak powiem że nie wolno to szybko bierze palec i zaraz od nowa 😂 dzisiaj też jeździł po kuchni i pokoju na dużej pace papieru toaletowego 😂

reklama
U nas najlepszą zabawą jest wyciąganie listwy przypodłogowej (na ścianie są płytki i nie można do nich wkręcić w tym miejscu listwy więc jest tylko przyłożona). Wyciągnie ją i wpycha w szczeliny paluszki i patrzy na mnie czy powiem mu że nie wolno czy nie 😁 i tak czasem i po 20 razy, jak powiem że nie wolno to szybko bierze palec i zaraz od nowa 😂 dzisiaj też jeździł po kuchni i pokoju na dużej pace papieru toaletowego 😂
Hania jeździła wczoraj na papierze kuchennym 😂😂

Dziewczyny upiekłam Chleb! Przepyszny!!

Załączniki

• IMG_20211020_155016.jpg
    IMG_20211020_155016.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 65
A to chociaż się Ciebie słucha, bo mój to odwróci się jak go zawołam i patrzy na mnie tymi słodkimi oczkami, ja mówię, że nie wolno, a ten się cieszy, odwraca i dalej robi to, czego mu zabroniłam 🙈😂 Już stwierdziłam, że przestaję mu zabraniać, bo wtedy sam się znudzi i tak mi wczoraj wylał wodę, non stop mi ściąga pranie z suszarki i ślini 😁 Za to dzisiaj schował się za suszarką i za długo był cicho, patrzę, a ten urzygal trochę mleka i cały się w tym wypaćkał 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry