reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja mala wkoncu usnela, po całym dniu płaczu i marudzenia. Dostala na noc przeciwbolowy. Albo coś ją rozklada albo gorna jedynka daje się tak we znaki. Dzis byla tragedia a ja padam na twarz...
Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej

Moja mala wkoncu usnela, po całym dniu płaczu i marudzenia. Dostala na noc przeciwbolowy. Albo coś ją rozklada albo gorna jedynka daje się tak we znaki. Dzis byla tragedia a ja padam na twarz...
Jesli nie ma gorączki to myślę że ząbki. U nas górne jedynki opuchnięte ale nic nie widać, za to widać białe kreseczki na dwójkach górnych. I co któraś noc gorsza, ale i tak nie narzekam bo nie jest najgorzej ;) jutro mamy szczepienie. Modlę się żeby w nocy i rano nie wyskoczył jakiś kaszel czy katar... Bo już ponad miesiąc przekładamy... I już się śmiałam w poniedziałek do pielęgniarki jak dzwoniłam żeby mnie szybko przyjęła na to szczepienie póki mały zdrowy, bo co mamy iść to albo katar albo kaszel 😅

U nas dziś problem z zaśnięciem, wszystko jest bardziej interesujące niż spanie a już ledwo na oczy widzi..no i ja oduczam usypiania na rękach ale oczywiście najlepszy tatuś na świecie lula na rączkach😑

ja też dziś dałam na noc przeciwbólowy bo nie mógł zasnac, plakał, no tragedia. Na dodatek ma straszne wzdęcia, non stop puszcza bąki. Juz nie wiem czy cos źle zjadł czy to od mleka 2 bo od kiedy zmieniliśmy to mamy co jakis czas problemy z brzuszkiem

U mnie zaczyna się szpital.. Starsza kaszle i sie budzi co chwile.... Pewnie rsv przyniosła z przedszkola. Jak nie urok to sraczka 😥😥 basia pierwszy raz była dzis na łyżwach, i dumna z niej jestem!! Daje rade po mistrzowsku 😂

Załączniki

• Screenshot_20211019_185030_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211019_185030_com.android.gallery3d.jpg
    304,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
A u nas nocki ostatnio lepsze czyli jakieś dwie pobudki czasem na mleko a czasem tylko lulanie wystarczy. Ale za to w dzień nadrabia. Cały czas mi wisi na nogawce, kompletnie nic nie mogę zrobić. A jak usiądę na matę to nawet się nie muszę odzywać i się bawi sam. Nie wiem o co chodzi 😲
U mnie za dnia to samo - z tym ze mam jeszcze czeste pobudki w nocy w gratisie 🤣

Do góry