reklama
My z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemy promocja 1+1 na dada w biedrze
Załączniki
marta18691
Fanka BB :)
U mnie o północy było i o 5ranoU mnie już 1 pobudka zapowiada się zajebiscie
Ewq9
Przy memingokokach na ulotce ponoć pisze że godzinkę przed trzeba podać przeciwbólowy. A potem już jak coś się dziejeTo przybijamy piątkebo u nas też ale my dziś po szczepieniu na meningokoki więc jestem nastawiona że może być gorzej niż zawsze hitem dla mnie jest to że od razu po szczepieniu pediatra mówiła żeby podać Nurofen. Jak na razie nie ma nawet stanu podgorączkowego więc odpuściłam. Dziwne podejście lekarki
marta18691
Ja mu byłam na zakupach i zaprowadzić dziewczynki do przedszkola
Ostatnia edycja:
Edit, od jutra są pieluchyMy z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemy promocja 1+1 na dada w biedrze
Ewq9
Jumbo bagi też ?My z Hanulka juz na zakupy jakieś jedziemy promocja 1+1 na dada w biedrze
Nie mam pojęciaJumbo bagi też ?
G
gość _199
Gość
Dobrze że wypozyczony, a nie kupionyJeden element wyprawki mniej ;D
Mam nadzieję, że to minie. Siostra mówiła, że miała to samo, ale do roku już córa przesypiał noce. Jeszcze trzy miesiąceU nas tak samo...czy śpi sam czy z nami ciągle się budzi....
reklama
Ja też na gorączkę bym podała, zwłaszcza po tym szczepieniu, ale przed się jakoś boję.No właśnie, u nas póki co brak gorączki czy nawet podwyższonej temperatury. Od szczepienia minęło jakieś 9h. Obserwuje cały czas jak tylko zacznie wzrastać to na pewno podam.