reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Beznadziejne wesele, jedzenie nie dobre. Wino skończyło się przed 22. Wypilam kieliszek wina i bum nie ma 😂😂 hania zasnela przed 22 na rękach tańcząc 😂bawilismy się hania w zbite jajo przy stole, jak zaczynała marudzić to podaj dalej 😂😂ale ona była zadowolona duzo ludzi atrakcje 😂😂 spala w wozku do 23.30, i stwierdzilam ze ja zawiozę do pokoju i kamere ustawie. Latałam do pokoju średnio co 20 minut 😂 o 2 stwierdzilam, że ide spac😂😂😂takze było bardzo słabo.

Wspolczuje. Pamiętam jak moja chciala cyca a nie bylo co. I dostawala butle. Jakie to było szarpanie i placz ;/ a ja razem z nia.
Smoczek i przytulenie mu nic nie daje ? Tylko cycek ?
Q moze sprobuj butelki najbardziej zbliżonej kształtem do piersi ?
Ja smoczka mu nigdy nie dawałam, nie mamy nawet w domu 🙈 jak ostatnio u znajomej znalazł to zaczął go gryźć, bo nie wiedział co to 🤣🤣
Butelka spoko jak mu stary będzie dawał, ale on taki chętny do pomocy i wstawania co godzinę, że wcale.

To chyba kryzys 8 msc. Cóż mogę powiedzieć moja nie na cycku a budzi się co chwile 😥😥dzisiaj o dziwo spala na weselu jak susel. Tylko, że już wstala 😂😂😂
I co wtedy oczekuje od ciebie jak wstaje ? Czy chce się bawić ??
Wesele z dziecki m to pewnie żadna zabawa, ale żeby alkohol się skończył przed 22 ? To jest przecież najlepsza część wesela 🤣🤣

Ja smoczka mu nigdy nie dawałam, nie mamy nawet w domu 🙈 jak ostatnio u znajomej znalazł to zaczął go gryźć, bo nie wiedział co to 🤣🤣
Butelka spoko jak mu stary będzie dawał, ale on taki chętny do pomocy i wstawania co godzinę, że wcale.

Wesele z dziecki m to pewnie żadna zabawa, ale żeby alkohol się skończył przed 22 ? To jest przecież najlepsza część wesela 🤣🤣
Wystarczy glaskac, dać palca, albo bawi się bransoletka. Wiesz mialam wypic przez całą noc 3 kieliszki wina, ale chyba za późno zaczelam 😂😂

I Krzyś też wstaje, prawda? A chodzi przy meblach już czy jeszcze nie? Mój się zabiera za to, nóżkami chce już w bok tylko jeszcze się boi ręce przesuwać 🙃😭
Wstaje już dawno, wcześniej niż nauczył się siadać 😂 delikatnie się próbuje przesuwać przy meblach ale się boi. Ma taki stoliczek interaktywny to wokół niego się przemieszcza bez problemu. Jeszcze nie zamówiłam zabezpieczeń na kanty stołów itd więc jeszcze lepiej żeby sobie tak nie chodził 😂

Wstaje już dawno, wcześniej niż nauczył się siadać 😂 delikatnie się próbuje przesuwać przy meblach ale się boi. Ma taki stoliczek interaktywny to wokół niego się przemieszcza bez problemu. Jeszcze nie zamówiłam zabezpieczeń na kanty stołów itd więc jeszcze lepiej żeby sobie tak nie chodził 😂
Ja w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mama 🤣 czas wszystko opakować styropianem.

Ja raz miałam zaproszenie na wesele (nie poszłam koniec końców ale wiem z opowieści rodziny) które było bezalkoholowe, bo rodzina od Pana młodego nie pije alkoholu -.- większość ludzi zwinęła się przed 21 a całe wesele zakończyło się o północy, bo nawet nie miał kto iść do oczepin 😂😂 ja osobiście uważam że ważny jest alkohol na takich przyjęciach. Jak ktoś nie chce to nie pije, proste ale nawet lepiej się bawi jak się trochę wypije, chociaż wino do obiadu 😀 mi z wesela zostało tyle wódki ze część sprzedałam, cześć była na chrzciny i jeszcze 4 kartony zostały 😂😂

Ja raz miałam zaproszenie na wesele (nie poszłam koniec końców ale wiem z opowieści rodziny) które było bezalkoholowe, bo rodzina od Pana młodego nie pije alkoholu -.- większość ludzi zwinęła się przed 21 a całe wesele zakończyło się o północy, bo nawet nie miał kto iść do oczepin 😂😂 ja osobiście uważam że ważny jest alkohol na takich przyjęciach. Jak ktoś nie chce to nie pije, proste ale nawet lepiej się bawi jak się trochę wypije, chociaż wino do obiadu 😀 mi z wesela zostało tyle wódki ze część sprzedałam, cześć była na chrzciny i jeszcze 4 kartony zostały 😂😂
My mieliśmy wszystkiego duzo na weselu bo najgorzej jak czegoś zabraknie 😂 wina zostało nam na rok😂 piwa tez duzo😂w duzo rzeczy oddałam poprostu do sklepu bo wzielam dużo że sklepu jakby zabrakło 😂pozniej oddałam, dobrze mieć taką możliwość 😂

reklama
My mieliśmy wszystkiego duzo na weselu bo najgorzej jak czegoś zabraknie 😂 wina zostało nam na rok😂 piwa tez duzo😂w duzo rzeczy oddałam poprostu do sklepu bo wzielam dużo że sklepu jakby zabrakło 😂pozniej oddałam, dobrze mieć taką możliwość 😂
My mieliśmy tyle dobrze że wino i piwo było przy barze i potem na koniec wesela po prostu liczyli ile zeszło kufli piwa i ile wina 😀

Do góry