Kuyznka stomatologMoja kuzynka potwierdza, że karmienie nocne piersią powoduje próchnice. Ogolnie każde karmienie.
reklama
Beznadziejne wesele, jedzenie nie dobre. Wino skończyło się przed 22. Wypilam kieliszek wina i bum nie ma hania zasnela przed 22 na rękach tańcząc bawilismy się hania w zbite jajo przy stole, jak zaczynała marudzić to podaj dalej ale ona była zadowolona duzo ludzi atrakcje spala w wozku do 23.30, i stwierdzilam ze ja zawiozę do pokoju i kamere ustawie. Latałam do pokoju średnio co 20 minut o 2 stwierdzilam, że ide spactakze było bardzo słabo.
G
gość _199
Gość
Ja smoczka mu nigdy nie dawałam, nie mamy nawet w domu jak ostatnio u znajomej znalazł to zaczął go gryźć, bo nie wiedział co toWspolczuje. Pamiętam jak moja chciala cyca a nie bylo co. I dostawala butle. Jakie to było szarpanie i placz ;/ a ja razem z nia.
Smoczek i przytulenie mu nic nie daje ? Tylko cycek ?
Q moze sprobuj butelki najbardziej zbliżonej kształtem do piersi ?
Butelka spoko jak mu stary będzie dawał, ale on taki chętny do pomocy i wstawania co godzinę, że wcale.
I co wtedy oczekuje od ciebie jak wstaje ? Czy chce się bawić ??To chyba kryzys 8 msc. Cóż mogę powiedzieć moja nie na cycku a budzi się co chwile dzisiaj o dziwo spala na weselu jak susel. Tylko, że już wstala
Wesele z dziecki m to pewnie żadna zabawa, ale żeby alkohol się skończył przed 22 ? To jest przecież najlepsza część wesela
Wystarczy glaskac, dać palca, albo bawi się bransoletka. Wiesz mialam wypic przez całą noc 3 kieliszki wina, ale chyba za późno zaczelamJa smoczka mu nigdy nie dawałam, nie mamy nawet w domu jak ostatnio u znajomej znalazł to zaczął go gryźć, bo nie wiedział co to
Butelka spoko jak mu stary będzie dawał, ale on taki chętny do pomocy i wstawania co godzinę, że wcale.
I co wtedy oczekuje od ciebie jak wstaje ? Czy chce się bawić ??
Wesele z dziecki m to pewnie żadna zabawa, ale żeby alkohol się skończył przed 22 ? To jest przecież najlepsza część wesela
Ewq9
Fanka BB :)
Wstaje już dawno, wcześniej niż nauczył się siadać delikatnie się próbuje przesuwać przy meblach ale się boi. Ma taki stoliczek interaktywny to wokół niego się przemieszcza bez problemu. Jeszcze nie zamówiłam zabezpieczeń na kanty stołów itd więc jeszcze lepiej żeby sobie tak nie chodziłI Krzyś też wstaje, prawda? A chodzi przy meblach już czy jeszcze nie? Mój się zabiera za to, nóżkami chce już w bok tylko jeszcze się boi ręce przesuwać
G
gość _199
Gość
Ja w ogóle o tym nie pomyślałam, a wczoraj Alek przewrócił suszarkę z praniem i krzyczy mama mama czas wszystko opakować styropianem.Wstaje już dawno, wcześniej niż nauczył się siadać delikatnie się próbuje przesuwać przy meblach ale się boi. Ma taki stoliczek interaktywny to wokół niego się przemieszcza bez problemu. Jeszcze nie zamówiłam zabezpieczeń na kanty stołów itd więc jeszcze lepiej żeby sobie tak nie chodził
Ewq9
Ja raz miałam zaproszenie na wesele (nie poszłam koniec końców ale wiem z opowieści rodziny) które było bezalkoholowe, bo rodzina od Pana młodego nie pije alkoholu -.- większość ludzi zwinęła się przed 21 a całe wesele zakończyło się o północy, bo nawet nie miał kto iść do oczepin ja osobiście uważam że ważny jest alkohol na takich przyjęciach. Jak ktoś nie chce to nie pije, proste ale nawet lepiej się bawi jak się trochę wypije, chociaż wino do obiadu mi z wesela zostało tyle wódki ze część sprzedałam, cześć była na chrzciny i jeszcze 4 kartony zostałyJa smoczka mu nigdy nie dawałam, nie mamy nawet w domu jak ostatnio u znajomej znalazł to zaczął go gryźć, bo nie wiedział co to
I co wtedy oczekuje od ciebie jak wstaje ? Czy chce się bawić ??
My mieliśmy wszystkiego duzo na weselu bo najgorzej jak czegoś zabraknie wina zostało nam na rok piwa tez duzow duzo rzeczy oddałam poprostu do sklepu bo wzielam dużo że sklepu jakby zabrakło pozniej oddałam, dobrze mieć taką możliwośćJa raz miałam zaproszenie na wesele (nie poszłam koniec końców ale wiem z opowieści rodziny) które było bezalkoholowe, bo rodzina od Pana młodego nie pije alkoholu -.- większość ludzi zwinęła się przed 21 a całe wesele zakończyło się o północy, bo nawet nie miał kto iść do oczepin ja osobiście uważam że ważny jest alkohol na takich przyjęciach. Jak ktoś nie chce to nie pije, proste ale nawet lepiej się bawi jak się trochę wypije, chociaż wino do obiadu mi z wesela zostało tyle wódki ze część sprzedałam, cześć była na chrzciny i jeszcze 4 kartony zostały
sandra0777
Moj bubu nic nie robil, a dzisiaj niespodzianka-usiadl w siadzie bocznym i zaczyna pelzac
reklama
Ewq9
My mieliśmy tyle dobrze że wino i piwo było przy barze i potem na koniec wesela po prostu liczyli ile zeszło kufli piwa i ile winaMy mieliśmy wszystkiego duzo na weselu bo najgorzej jak czegoś zabraknie wina zostało nam na rok piwa tez duzow duzo rzeczy oddałam poprostu do sklepu bo wzielam dużo że sklepu jakby zabrakło pozniej oddałam, dobrze mieć taką możliwość