reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, a moja starsza nabawiła się zapalenia uszu. Osłuchowo już lepiej, to teraz te uszy. Dostałam receptę na antybiotyk jakby przez weekend się pogorszyło, żeby nie jeździć po szpitalach. Ech🤒
😭😭😭 Zapalenie ucha to najgorzej chyba. Tak boli... Ja ciągle w strachu bo mój młody wiecznie za uszy się ciągnie. Trzymam kciuki żeby jednak się nie pogorszyło

reklama
Mąż mi zrobil dzis prezent na urodziny. Wykupil dla mnie dzien w spa z czekoladowym masażem i peelingem itp. Mam jeden weekend tylko i wyłącznie dla siebie. On zostaje z małą. I wiecie co ? Popłakałam się ale nie ze szczęścia;D uświadomiłam sobie jak mi brakuje vhociaz chwili dla siebie ;D

Mąż mi zrobil dzis prezent na urodziny. Wykupil dla mnie dzien w spa z czekoladowym masażem i peelingem itp. Mam jeden weekend tylko i wyłącznie dla siebie. On zostaje z małą. I wiecie co ? Popłakałam się ale nie ze szczęścia;D uświadomiłam sobie jak mi brakuje vhociaz chwili dla siebie ;D
Ale super ! Mąż bardzo pomysłowy, każdej przyda się odrobina odpoczynku.

😭😭😭 Zapalenie ucha to najgorzej chyba. Tak boli... Ja ciągle w strachu bo mój młody wiecznie za uszy się ciągnie. Trzymam kciuki żeby jednak się nie pogorszyło
Moja Lena miała, siostra mnie olśniła, jak w jej uchu znalazła wydzielinę. Ja rozmawiałam przez telefon i widziałam, że coś ma, a potem zapomniałam sprawdzić. A ciężko było stwierdzić, że to ucho, bo i chorowała i marudna była. 🙄🙄

Ale super! To wszystkiego najlepszego i miłego wypoczynku! ❤️

O jaaa zazdro!! Mi się marzy jakiś weekendzik z koleżankami 😀😀pewnie bym tęskniła ale jakoś bym dala rade 😂😂😂 sto lat!

Hania z aniołka stała się diabełkiem 😂 masakra. Daje mi tak w kość od kilku dni... Usypia nie idzie tragicznie... Ciągle wstaje na nogi albo raczkuje.... Już nie wiem czy to zęby czy to jakieś neurony właśnie jej w głowie się łącza....

reklama
A zauwazylas czy robi to w jakichs konkretnych sytuacjach? Bo mij sie ciaga za wlosy. Pytalam rehabilitantke i powiedziala, ze to naturalny objaw rozwoju.

Do góry