reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wiesz kupiłam na tyle ile mnie było stać Ty masz jedno dziecko więc inaczej jest
Wiem Marta, że dzieci kosztują, ja też rzeczy typu wózek itp. kupowałam używane, ale teraz chce zrobić tak, że nie chce prezentów dla małego tylko żeby dołożyli się do fotelika. Mam już 800 zł odłożone.
Dla mnie bezpieczeństwo ponad wszystko, w ciąży miałam już stłuczkę, więc wiem, że takie rzeczy się zdarzają.

reklama
Celowałam w joie 360. On za 900 jiz jest chyba. Mega wygodny obrotowy. Ale mala moja ma 11kg q on jest do 18. Wiec teoche mam obawy ze inwestycja na krótki. I właśnie mysle czy nie dołożyć i nie kupić minikida bo on jest do 25kg.
A problem ze mloda jeszcze samodzielnie nie siada. Mam nadzieje ze niebawem mnie zaskoczy ale teraz musze i tk brac pod uwagę . No zobaczymy.
Ale tez gdyby nie to ze mnie w salonie uświadomili co do testów fotelików itp to pewnie bym byla ciemna w tym temacie ;D
Joie zwykły jest za 700 i do 25 kg.
Ja też właśnie już chcę do 25, bo mój ma ponad 10kg 😂😂 a na początku leciał z wagi haha
Ale super w tym minikidzie wygląda, bo w łupinie to już widać, że niewygodnie mu. Tylko faktycznie musi siedzieć dziecko. Myślę że za niedługo ci młoda siadzie, u nas to było z dnia na dzień.

Joie zwykły jest za 700 i do 25 kg.
Ja też właśnie już chcę do 25, bo mój ma ponad 10kg 😂😂 a na początku leciał z wagi haha
Ale super w tym minikidzie wygląda, bo w łupinie to już widać, że niewygodnie mu. Tylko faktycznie musi siedzieć dziecko. Myślę że za niedługo ci młoda siadzie, u nas to było z dnia na dzień.
Tez masz co dźwigać haha ;D niezle sie chowają te nasze maluchy ;p

Wiesz kupiłam na tyle ile mnie było stać Ty masz jedno dziecko więc inaczej jest
Zawsze przy dziecku jest wydatek. Przy 2 czy 3 jeszcze większy. Wiadomo.
Ale ja dopoki mnie jie uświadomili ile się rozni zwykly fotelik od fotelika z testami bylam ciemna w temacie. A teraz jestem gotowa zrezygnować z pewnych rzeczy zeby wlasnie kupić mlodej bezpieczny fotelik. Niby nic Ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy. A tak male dziecko ma dużo cięższa glowke od ciałka i dla niego kazda stluczka jest niebezpieczna.
Ale miejmy nadzieję że żadna z nas nie będzie miała okazji tego sprawdzic na własnej skórze

Celowałam w joie 360. On za 900 jiz jest chyba. Mega wygodny obrotowy. Ale mala moja ma 11kg q on jest do 18. Wiec teoche mam obawy ze inwestycja na krótki. I właśnie mysle czy nie dołożyć i nie kupić minikida bo on jest do 25kg.
A problem ze mloda jeszcze samodzielnie nie siada. Mam nadzieje ze niebawem mnie zaskoczy ale teraz musze i tk brac pod uwagę . No zobaczymy.
Ale tez gdyby nie to ze mnie w salonie uświadomili co do testów fotelików itp to pewnie bym byla ciemna w tym temacie ;D
No ja bardziej chce obrotowy jak już. Ja to pewnie wymienię kolo lutego na coś, na spokojnie 😀

Zawsze przy dziecku jest wydatek. Przy 2 czy 3 jeszcze większy. Wiadomo.
Ale ja dopoki mnie jie uświadomili ile się rozni zwykly fotelik od fotelika z testami bylam ciemna w temacie. A teraz jestem gotowa zrezygnować z pewnych rzeczy zeby wlasnie kupić mlodej bezpieczny fotelik. Niby nic Ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy. A tak male dziecko ma dużo cięższa glowke od ciałka i dla niego kazda stluczka jest niebezpieczna.
Ale miejmy nadzieję że żadna z nas nie będzie miała okazji tego sprawdzic na własnej skórze
Moja Basia juz miala 2 stłuczki 😂. Zawsze dziwnym trafem jak jeździ sama z ojcem 😀

Argumentem nie jest ty masz jedno dziecko, bo też nikt Ci nie kazał mieć 3. Mnie nie stać na 3 więc nie mam 😀. Kupilas jaki kupilas okej to twojd dziecko i ty decydujesz o nim.
Mój jest zawodowym kierowcą nigdy wypadku nie mieliśmy 🙂czy kupisz za 1000zl czy za 500i tak ucierpi ten fotelik zależy jaką siła uderzenia w wypadku... ostrożnie jrzdzimy

reklama
Do góry