U nas jak każdy dzień intensywnie park trampolin, pozniej gofry, kawa u tesciowej... Dziś corka powiedziała, że chce spróbować jazdy konnej i karate tylko nie wiem gdzie zmieszcze to czasowo bo już chodzi na basen, logopeda, tańce... Mloda na sensoryke... Masakra
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Moj to aniołek był trochę spał a jak ksiądz lal wodę święconą po głowie to go wyśmiał
I jak było ? Grzeczny w kościele ? Mój to się darł centralnie w chwili chrztu do mikrofonu
Moja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahahaU nas jak każdy dzień intensywnie park trampolin, pozniej gofry, kawa u tesciowej... Dziś corka powiedziała, że chce spróbować jazdy konnej i karate tylko nie wiem gdzie zmieszcze to czasowo bo już chodzi na basen, logopeda, tańce... Mloda na sensoryke... Masakra
O jaaa, super Tylko mi doby brakuje dlatego nigdy poza miastem nie będziemy mieszkaćbo zajęcia dodatkowe dzieci nas wykończą... Konie juz znalazłam dla córki, ale karate u nas w mieście od 7 latMoja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahaha
Michalina_25
czekamy na zdjęciaMoj to aniołek był trochę spał a jak ksiądz lal wodę święconą po głowie to go wyśmiał
Michalina_25
no co Ty moja siostrzenica idzie w piatek na pierwsze zajęciaMoja chrześniaczka byla w tamtym tygodniu na kartę pierwszy raz. Dostala takich zakwasów ze w nocy krzyczala zeby ja zanieśli siku bo nie mogla wstać hahaha
Serio. ;D jak się jej pytalam jak było to mowi ze nigdy więcej hahaha. 9 lat ma ;Dno co Ty moja siostrzenica idzie w piatek na pierwsze zajęcia
Ktoś coś pisał ostatnio na temat łóżeczek turystycznych, jakie macie? Bo muszę pilnie jutro zamówić. Moje stare rozwalone, na śmietniku juz w sobotę jedziemy na wesele więc potrzebuje. Do domu tez potrzebuje, bo mloda spi w dostawce a ja czuwam, bo wstaje już na nogi...
reklama
marta18691