Pewnie masz rację. Ja ze swojego doświadczenia mowie bo często choruje na ucho. Bol jest tak ogromny i gorączkuje.Mój mały też miał zapalenie ucha bez gorączki a badal go laryngolog w szpitalu więc pewnie się nie mylił.
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Taka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?I u nas kaszel wrócił znowu..
Mikstura
U nas też tak było, do tego byłam z córką u lekarza w poniedziałek, bo płakała, że ją ucho boli, zaglądał w uszy i że w jednym zapalenie, a na drugi dzień już też w drugim miała. Masakra. W ciągu tygodnia byłam 4 razy u lekarzaMój mały też miał zapalenie ucha bez gorączki a badal go laryngolog w szpitalu więc pewnie się nie mylił.
Masakra.. Wspolczuje. U mnie bol ucha jest najgorszy!!!! Wspolczuje dziecia ja mam czasem takie nawroty, że aż krew mi z ucha idzie...U nas też tak było, do tego byłam z córką u lekarza w poniedziałek, bo płakała, że ją ucho boli, zaglądał w uszy i że w jednym zapalenie, a na drugi dzień już też w drugim miała. Masakra. W ciągu tygodnia byłam 4 razy u lekarza
U mnie też ladnie wygląda ale wiatr straszny. No ale później po obiedzie wyjdziemy trochę. Jej tam w wozku pewnie cieplo, gorzej że mnąTaka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?
Sylwia99
I ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałamTaka pora roku chyba.. my się dalej męczymy z katarem, zakaszle może 3 razy na dzień. U nas jest ładna pogoda ale wiatr straszny i jak wyjść na pole ?
A czemu nie wychodzisz z mala? Z katarem można wychodzić, nawet pomaga na dworzeI ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałam
Ewq9
Ja też byłam w tygodniu i tym się załatwiłam już na amen na szczęście już jest okej nie ma nic gorszego u mnie niż chore zatoki...I ja bym wyjść chciała, pogoda fajna. Dobrze, że w tygodniu skorzystałam i wyszłam ze dwa razy i ja się rozruszałam
marta18691
Obiad robię dla nas i chrzestnych kurde 5dzieci ja mój mąż chrzestni i dziadek i tak już dużo osób do kościoła dopiero na 16 30
reklama
Sylwia99
Kaszel ma teraz. Z katarem wychodziłam tylko w tygodniu, a to gdzieś się jechało, a to zimno i siedziałam w domu z nią. Dwa razy wyszliśmy.A czemu nie wychodzisz z mala? Z katarem można wychodzić, nawet pomaga na dworze