reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja też na szczęście zdrowa. Ale to chyba temu że póki co brak rodzeństwa które by coś z przedszkola przyniosło i w sumie to nie spotykamy się ze znajomymi z dziećmi w tym wieku bo nie mamy 😊.
Dajecie swoim dzieciaczkom chrupki kukurydziane? Ja dałam wczoraj pierwszy raz i ładnie jadła aż się jej uszy trzęsły, a bałam się że nie będzie potrafiła ich jeść bo narazie same papki dawałam 😄
Moj tez je same papki, ale chrupy od 3 dni tez pieknie wcina-tylko caly oklejony nimi😂

reklama
Ja karmie na zwykłej poduszce, leży trochę wyżej i już. Mojej mleko się nie wlewa samej bo ma smoczek do butelki z najmniejsza dziurka 😂
U mnie tez jeszcze smoczek do 6 miesiaca, ale musze cos pomyslec o nowych butelkach. Mialam Medela, ale tam nie ma wlasnie smoczkow powyzej 6 miesiecy-jakac porazka. Co polecacie?

Moj tez je same papki, ale chrupy od 3 dni tez pieknie wcina-tylko caly oklejony nimi😂
Ja to kupilam Hani to tak jej smakuje. I jeszcze z tego jakieś flipsy marchewkowe cyz cos

Załączniki

• Screenshot_20210930_201307_pl.com.rossmann.centauros.jpg
    Screenshot_20210930_201307_pl.com.rossmann.centauros.jpg
    286,6 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny mój maluch od wczoraj czworakuje, jeszcze pokracznie ale czworakuje. Do tej pory pełzał. Jest wszędzie, odwiedza łazienkę , pokój brata, kuchnie , Próbuje ściągać rzeczy z niskich szafek. Chce zjeść każdy paproch z ziemi... każdy, co bratu spadnie to jego. Mój starszak nie raczkował i to dla mnie nowość :)

reklama
Dzisiejszy dzień masakra, aż się boje nocy, póki co (odpukać) mały śpi już ok pół godziny. Kupiłam elektryczny aspirator do noska, myślałam że będzie lepiej niż ze zwykłym a tu krzyk i panika taka sama. Inhalowac się nie chce, nie wiem jak go zachęcić... Kilka sekund ma przy buzi maskę i ściąga, kręci głową. Jutro idziemy do lekarza żeby go osłuchał bo już ma gęsty żółty katar i boje się żeby mu nie zeszło faktycznie w dół. Tyle dobrego że na mnie antybiotyk działa i oprócz okropnej chrypy czuje się świetnie już 😃
jak żółty to powinien powoli się kończyć😉 tak mówią.
Jak na inhalacje właczyłam na tv piosenki z youtube, wtedy troche sie dluzej zawsze udawało 🙈

Do góry