Jeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,, cokolwiek to znacznyPokaż nam się przed wyjściem
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Dzisiaj noc nie była fajnamały godzinę nie spał potem wymiotował mlekiem bo za dużo kaszlal nos rano dopiero odkurzaczem wyczyszczony cwaniaczek na rączkach u mamusi zasnął odłożyłam go i płacz to go wzięłam 2raz ululalam ale przez chwilę położyłam się do łóżka a on na mnie odczekałam 15minut i do łóżeczka spał ale i tak był miauczacy jak dzieci chore są takie małpy marudne że szokUdało się znów że młody zasnął sam w łóżeczku. Ale już się obudził drugi raz, więc się wkurzyłam i wzięłam go do łóżka. I idziemy spać, życzę wszystkim przespanej nocy
marta18691
Dobre czyli nie możesz być piękniejsza od panny młodej i tak ładnie będziesz wyglądać a czy rzucać się w oczy będziesz to on musi stwierdzićJeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,, cokolwiek to znaczny
Niestety dzisiaj to nie wesele tylko duza impreza EnergiDobre czyli nie możesz być piękniejsza od panny młodej i tak ładnie będziesz wyglądać a czy rzucać się w oczy będziesz to on musi stwierdzić
marta18691
Niestety dzisiaj to nie wesele tylko duza impreza Energi
G
gość _199
Gość
Hahahahha wiesz że to komplement ?Jeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,, cokolwiek to znaczny
G
gość _199
Gość
Biedny szybkiego powrotu do zdrowia ! Nie ma nic gorszego niż chore dziecko, jeszcze tak małe, że nie powie ci co go boli.Dzisiaj noc nie była fajnamały godzinę nie spał potem wymiotował mlekiem bo za dużo kaszlal nos rano dopiero odkurzaczem wyczyszczony cwaniaczek na rączkach u mamusi zasnął odłożyłam go i płacz to go wzięłam 2raz ululalam ale przez chwilę położyłam się do łóżka a on na mnie odczekałam 15minut i do łóżeczka spał ale i tak był miauczacy jak dzieci chore są takie małpy marudne że szok
Nie wiem czy to komplement może się mnie wstydzi hahahaHahahahha wiesz że to komplement ?
marta18691
Ja też już choraBiedny szybkiego powrotu do zdrowia ! Nie ma nic gorszego niż chore dziecko, jeszcze tak małe, że nie powie ci co go boli.
reklama
G
gość _199
Gość
Albo wie, że jesteś zawsze kocur jak on to kiedyś powiedział? Że masz makijaż jak pani z filmów dla dorosłychNie wiem czy to komplement może się mnie wstydzi hahaha