reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mi gin wspominał że cytologia zaraz po połogu może być niemiarodajna bo jednak szyjka macicy dochodzi do siebie i może mieć jakieś zmiany w strukturze, które wrócą do normy z czasem
U mnie tak było. W maju miałam kolejną cytologię, po zakonczonym leczeniu i były znowu jakieś zmiany komórkowe, miałam mieć kolkoskopie i próbę meigsa, ale nie zrobiłam, bo trzeba brać hormony.
Miesiąc temu znowu powtórzyłam i wszystko super, cytologia I.

Dziewczyny, idę w niedzielę na chrzciny, jakie są teraz cenniki ile dawać do koperty ? 🤣

reklama
Ja jestem zdania, że dajesz tyle na ile cie stać. Moja siostra dala Hani 200 zl plus zabawkę, mój brat tak samo. Rodzice moi dali 700zl, a rodzice meza 1000. Ciotki dawały 300 najczęściej plus zabaweczka

Ja jestem zdania, że dajesz tyle na ile cie stać. Moja siostra dala Hani 200 zl plus zabawkę, mój brat tak samo. Rodzice moi dali 700zl, a rodzice meza 1000. Ciotki dawały 300 najczęściej plus zabaweczka
Pewnie, ja też tak uważam. U nas chrzestny dał 500 plus wisiorek, a moja siostra 200, zabawkę i zdjęcie w ramce.

U mnie tak było. W maju miałam kolejną cytologię, po zakonczonym leczeniu i były znowu jakieś zmiany komórkowe, miałam mieć kolkoskopie i próbę meigsa, ale nie zrobiłam, bo trzeba brać hormony.

Dziewczyny, idę w niedzielę na chrzciny, jakie są teraz cenniki ile dawać do koperty ? 🤣
😳 Ja to nawet nie wiedziałam, że na chrzciny się daje kasę tak jak na slubie 🥴

my bylismy ostatnio to dawalismy 400 zł do koperty.

Ja właśnie też nigdy nie byłam i muszę iść, chociaż różne są opinie przy karmieniu piersią, podobno nie jest to przeciwskazaniem a wiadomo, że co lekarz to opinia.
Nie jest przeciwskazaniem tylko pierś
jest trudniejsza do oceny bo mleko wygląda w USG podobnie do torbieli (torbiel ma płyn i mleko to płyn). Ktoś kto robi to USG musi się poprostu w tym specjalizować i obejrzeć sporo cycków. Ja miałam USG 2 razy podczas kp ze starszakiem.

reklama
Do góry