Ja też ostatnio nawet powstrzymalam sie przed pojsciem na dzial dzieciecy balam sie tam iscPojechałam na zakupy i pierwszy raz nic nie kupilam dziecia, tylko sobie jestem z siebie dumnanawet maz mnie namawiał kup sobie kup sobie więc kupilam sobie stroj do ćwiczeń chyba dał mi aluzje, że czas zacząć
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Ja Ci zazdroszczę wagi po trójce dzieciNo to ja ważę teraz 64kg jakiś schudnąć nie umiem teraz a latam dużo może już mam mięśnie wyrobione a zawsze ważyłam tak 56-60kg na 170cm
Nigdy nie byłam we Wrocławiu. Z mezem kiedyś chcemy się wybrać. Może weekend bez dzieci pogoda wam się trafiła!! Tylko nie szaleć za bardzo w mieście miłościWrocław wieczorem piękny!!! Młody mega grzeczny, trochę był zmęczony jak jechaliśmy na stare miasto, ale usnął w wózku, a my spacerujemy
rosenberg
Polecam!! Piękne miasto najładniejsze wieczorem i nocą. Az szkoda że nie można poszaleć bo tak ciepło idealnie było wieczorem, w sam raz żeby drineczki w ogródku na rynku pić ale wróciliśmy już, młody wykąpany i czekam aż bateryjki znów się wyładują i pójdzie spaćNigdy nie byłam we Wrocławiu. Z mezem kiedyś chcemy się wybrać. Może weekend bez dzieci pogoda wam się trafiła!! Tylko nie szaleć za bardzo w mieście miłości
To go budziiście? Ja bym na śpiocha polozyla spacPolecam!! Piękne miasto najładniejsze wieczorem i nocą. Az szkoda że nie można poszaleć bo tak ciepło idealnie było wieczorem, w sam raz żeby drineczki w ogródku na rynku pić ale wróciliśmy już, młody wykąpany i czekam aż bateryjki znów się wyładują i pójdzie spać
rosenberg
Sma się obudził jak wracaliśmy do auta. Potem jeszcze jechaliśmy autem do hotelu i nie spał. No to szybka kąpiel, chwilę coś tam pogadał i teraz zasypiaTo go budziiście? Ja bym na śpiocha polozyla spac
marta18691
Oj to źle jak leci tak u mnie 3dni leci okres a potem 2dni nicZnowu mam ten mega okres musze wybrać się do lekarza
reklama
Ewq9
Ja za to czekam na okres... Chyba przesadziłam, bo wzięłam 2 blistry tabletek vines pod rząd gdzie z pierwszego nie wzięłam tabletek placebo bo nie chciałam dostać okresu akurat wtedy kiedy miał być. A dzisiaj mam ostatnia tabletkę placebo z drugiego blistra i cisza... Wiem że któreś dziewczyny mają te tabletki. Robiłyście tak ? Bo nie wiem czy od jutra brać kolejne opakowanie czy czekać na okres i wtedy ?