reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pojechałam na zakupy i pierwszy raz nic nie kupilam dziecia, tylko sobie 😀😀jestem z siebie dumna😂nawet maz mnie namawiał kup sobie kup sobie 😂więc kupilam sobie stroj do ćwiczeń 😂chyba dał mi aluzje, że czas zacząć 😂😂
Ja też ostatnio nawet powstrzymalam sie przed pojsciem na dzial dzieciecy 🤣 balam sie tam isc 😂

reklama
Wrocław wieczorem piękny!!! Młody mega grzeczny, trochę był zmęczony jak jechaliśmy na stare miasto, ale usnął w wózku, a my spacerujemy :D 🥰

Załączniki

• IMG_20210925_213003.jpg
    IMG_20210925_213003.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 80
Wrocław wieczorem piękny!!! Młody mega grzeczny, trochę był zmęczony jak jechaliśmy na stare miasto, ale usnął w wózku, a my spacerujemy :D 🥰
Nigdy nie byłam we Wrocławiu. Z mezem kiedyś chcemy się wybrać. Może weekend bez dzieci 😂😂 pogoda wam się trafiła!! Tylko nie szaleć za bardzo w mieście miłości 😍😍😍

Nigdy nie byłam we Wrocławiu. Z mezem kiedyś chcemy się wybrać. Może weekend bez dzieci 😂😂 pogoda wam się trafiła!! Tylko nie szaleć za bardzo w mieście miłości 😍😍😍
Polecam!! Piękne miasto 😍 najładniejsze wieczorem i nocą. Az szkoda że nie można poszaleć bo tak ciepło idealnie było wieczorem, w sam raz żeby drineczki w ogródku na rynku pić 😂😂 ale wróciliśmy już, młody wykąpany i czekam aż bateryjki znów się wyładują i pójdzie spać 😂

Polecam!! Piękne miasto 😍 najładniejsze wieczorem i nocą. Az szkoda że nie można poszaleć bo tak ciepło idealnie było wieczorem, w sam raz żeby drineczki w ogródku na rynku pić 😂😂 ale wróciliśmy już, młody wykąpany i czekam aż bateryjki znów się wyładują i pójdzie spać 😂
To go budziiście? Ja bym na śpiocha polozyla spac 😂

reklama
Ja za to czekam na okres... Chyba przesadziłam, bo wzięłam 2 blistry tabletek vines pod rząd gdzie z pierwszego nie wzięłam tabletek placebo bo nie chciałam dostać okresu akurat wtedy kiedy miał być. A dzisiaj mam ostatnia tabletkę placebo z drugiego blistra i cisza... Wiem że któreś dziewczyny mają te tabletki. Robiłyście tak ? Bo nie wiem czy od jutra brać kolejne opakowanie czy czekać na okres i wtedy ?

Do góry