Duży kawałer juz 8 msc! Czas uciekaTo widzisz, rozbudzę cię
A młody dzisiaj ma 8 miesięcy idziemy na imprezę urodzinową, jego przyszłej teściowej
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Mój też kręci tak główka czasem przed zasypianiemU nas przy usypianiu młody kręci głową prawo lewo, czasami dosyć szybko Niby wyczytałam że dzieci tak mają bo się błędnik rozwija. Ale w główkę się nie uderza.
jak nie ma gorączki to rumień wykluczony więc zostaje ząbkowanie mój tak miał jak górne wychodziły. zobacz czy nie ma rozpulchnionych dziąsełek, czy się nie ślini bardziej.Dziewczyny, dzisiaj u Krzysia zauważyłam po nocy obok oka taki jakby rumień? Myślałam że to mu zejdzie, że może źle mial główkę jak spał ale dalej mu nie schodzi. Spotkaliście się z czymś takim ? Zobacz załącznik 1320220
Ewq9
Fanka BB :)
Tak, ma rozpulchnione już jakiś czas i się ślini mocno ale nigdy bym nie pomyślała że takie coś od zębów dzięki za uspokojeniejak nie ma gorączki to rumień wykluczony więc zostaje ząbkowanie mój tak miał jak górne wychodziły. zobacz czy nie ma rozpulchnionych dziąsełek, czy się nie ślini bardziej.
Moja miala cala buzke zarumienioną (policzki i broda) jak bylismy na wakacjach na campingu. Wtedy faktycznie tez jej wyszly pierwsze zeby. Ale z drugiej strony camping byl przy takich polach, i jak wrocilismy to od razu jej zeszlo. Wiec nie wiem czy to nie bylo jakies uczulenie/alergia.Tak, ma rozpulchnione już jakiś czas i się ślini mocno ale nigdy bym nie pomyślała że takie coś od zębów dzięki za uspokojenie
Tylko to moje bylo takie zr na skorce robila sie tez taka twardsza „skorupka”, wygladalo troche jak atopowe zapalenie skóry.Moja miala cala buzke zarumienioną (policzki i broda) jak bylismy na wakacjach na campingu. Wtedy faktycznie tez jej wyszly pierwsze zeby. Ale z drugiej strony camping byl przy takich polach, i jak wrocilismy to od razu jej zeszlo. Wiec nie wiem czy to nie bylo jakies uczulenie/alergia.
Na zęby to wszystko można zwalić, mi ostatnio pediatra powiedziała, że wymiotował od zębów, chociaż wtedy tylko jeszcze jeden ząbek (z tych, które są zapakowane na teraz) nie był przebity Dziwne, że wcześniej na żadnego ząbka nic się nie działo, ale pewnie jak poza danym objawem nic więcej się nie dzieje, to jednak ząbkiTak, ma rozpulchnione już jakiś czas i się ślini mocno ale nigdy bym nie pomyślała że takie coś od zębów dzięki za uspokojenie
reklama
G
gość _199
Gość
Taaa ja ciągle słyszę, że ząbki, a wcześniej kolki.Na zęby to wszystko można zwalić, mi ostatnio pediatra powiedziała, że wymiotował od zębów, chociaż wtedy tylko jeszcze jeden ząbek (z tych, które są zapakowane na teraz) nie był przebity Dziwne, że wcześniej na żadnego ząbka nic się nie działo, ale pewnie jak poza danym objawem nic więcej się nie dzieje, to jednak ząbki
Dziecko płacze na spacerze, na bank zęby mu idą, albo boli go brzuch. Kij, że przestaje płakać jak go z wózka wyciągnę.