reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny znalazłam jakis sklep Zuzia qnd Zuzia. Polska firma. Zna ktoś? Zamawial cos? Spodobał mi się kombinezon na zimę ale nie wiem czy wart ceny? Moze ktoras ma?

Załączniki

• Screenshot_20210923-082151_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210923-082151_Samsung Internet.jpg
    156,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Mi teściowa chciała ten kombinezon kupić rok temu. Podobno spoko firma.
Wlasnie ja tez mysle zeby mlpdej kupić bo wczoraj w kurtce poszla na dwor to wszystko się podwija itp ona się denerwuje. Wiec na zimę wole kombinezon jeszcze w tym roku. Ale jest typowo zimowy i jesienno-zimowy. I mam dylemat który;D

Wlasnie ja tez mysle zeby mlpdej kupić bo wczoraj w kurtce poszla na dwor to wszystko się podwija itp ona się denerwuje. Wiec na zimę wole kombinezon jeszcze w tym roku. Ale jest typowo zimowy i jesienno-zimowy. I mam dylemat który;D
Na zimę zimowy chyba. Ja szukam na jesień, i był super z hm, ale nie ma rozmiarów, więc idę dzisiaj do lumpa. Tam na bank znajde

Dziewczyny znalazłam jakis sklep Zuzia qnd Zuzia. Polska firma. Zna ktoś? Zamawial cos? Spodobał mi się kombinezon na zimę ale nie wiem czy wart ceny? Moze ktoras ma?
Ja mam bawełniany kombinezon wiosenno jesienny oraz czapke i jest super ! Wyprany już kilka razy a jak nówka. Co prawda już wyrósł ale zostawiam na przyszłość :) Polecam z czystym sumieniem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry