Ja wlasnie dzisiaj rozkminiam, bo mloda co chwile kladzie sie na mojej, tylko jej niewygodnie bo jest za wysoka (poduszka)Moj tesciu twierdzi, że nie dziwi się, że dzieci się budzą bo spia bez poduszki jak hanie biorę do siebie to leży na poduszce i jej błogo
reklama
Dzieci wiedzą co dobreJa wlasnie dzisiaj rozkminiam, bo mloda co chwile kladzie sie na mojej, tylko jej niewygodnie bo jest za wysoka (poduszka)
U nas jest płaska poduszeczka ale w sumie mam wrażenie że jest mu bez różnicy czy śpi z poduszką czy bez bo i tak i tak się budzi a kołderkę wczoraj pierwszy raz dostał.Wasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?
Jak Wam idzie bez cycusia? Całkiem chcesz odstawić czy tylko w nocy?Coś w tym moze byc, bo Alek też lubi się do czegoś przytulić jak go usypiam inaczej niż cyckiem. Lubię się buzią w coś wtulić.
rosenberg
Fanka BB :)
Super ta rozpiska, akurat to co tu jest to wiem ale z tym obtoczeniem owoców w zbożu bym nie pomyślała od jutra tak robię
Ewq9
Łączę się w bólu...Jestem padnięta, młody tak mi dziś dał w kość że masakra oby jutro był lepszy dzień, bo nocka pewnie będzie taka jak zawsze
rosenberg
Mam wrazenie że moj Filip też by tak wolał żeby tak nie wiało pustka w łóżeczku. Ale jakoś nie mogę się zdecydować żeby mu wyłożyć czymś bo on wstaje, raczkuje, przewraca się itp i boje się że będzie pole walki zamiast łóżeczkaJa już pisałam kiedyś że Krzysiek zasypia jak ma mało miejsca, śpi na poduszce, z jednej strony ma kołderkę a z drugiej ten ochraniacz na szczebelki i zawsze sam zasypia na nocny sen. Myślę że niektóre dzieci lubią być tak utulane
reklama
rosenberg
Ja lubię buty RAID, ale to dlatego że są w moim guście ;D zwykle dość wygodne, dostępne na zalandoWidziałyście gdzies ladne buty jesienne dla kobiet?