Wooow !!! Ale szybko !Małe porządki w kuchni Zobacz załącznik 1319361
reklama
A banan nie wyslizguje sie z rączek, czy zostawiasz troche skorki do przytrzymania?Wiesz co może po prostu konsystencja arbuza była dla niej jeszcze zbyt stała albo szorstka. Na początek najlepsze awokado, banan. Link do: BLW a zadławienie i zakrztuszenie - RozszerzanieDiety.pl ja mojemu po prostu powoli proponowałam różne rzeczy np kawałek banana żeby ciamkal i pewnego dnia okazało się, że je np makaron ugotowany na miękko. Dzisiaj dałam mu kawałek bułki z serkiem białym bo stary jadł na śniadanie to chciał cała do buzi wpakować i płakał jak mu się skończyła ,
rosenberg
Fanka BB :)
Najpierw dawałam bez skórki. Wszystko mu się wyslizgiwalo.ale to w sumie też część procesu nauki jedzenia dawałam bez skórki bo z różnych stron wkładał do buzi i nie chciałam żeby jadł skórę mimo że umyta. ostatnio dałam ze skórką na dole i cały czas przy nim siedziałam i mu poprawiałamA banan nie wyslizguje sie z rączek, czy zostawiasz troche skorki do przytrzymania?
Ewq9
Może się przydaNajpierw dawałam bez skórki. Wszystko mu się wyslizgiwalo.ale to w sumie też część procesu nauki jedzenia dawałam bez skórki bo z różnych stron wkładał do buzi i nie chciałam żeby jadł skórę mimo że umyta. ostatnio dałam ze skórką na dole i cały czas przy nim siedziałam i mu poprawiałam
Mikstura
Moja śpi w cieplejszym pajacu na razie tylko. Nie planuje w najbliższym czasie kołdry i poduszkiWasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?
Ewq9
Ma poduszeczkę i kołderkę, ale kołderkę obok siebie, a przykryty kocykiemWasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?
G
gość _199
Gość
Mój z kołderka i poduszka, ale poducha służy jako amortyzację przed uderzeniem nie leży na niej.Wasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?
rosenberg
Super!!!! Nie pomyskakabym żeby wymerdać w amarantusie. Dzięki!!Może się przyda Zobacz załącznik 1319453
reklama
rosenberg
Spiworek albo kocyk, poduszki nie umiem sobie wyobrazić bo on goni po łóżeczku nawet w nocyWasze dzieciaki spią z pościelą w łóżeczku czy bez ? Chodzj mi o poduszke i kolderke ? Czy nadal puste lozeczko i tylko spiworek?